Paljastus kulisseista! Maajussi-Ainon sulhasehdokkaat eivät päässeet paikalle: "Olihan se pettymys"

Maajussi-Aino avaa ohjelmasta poisjääntiään – myös nämä tekijät vaikuttivat siihen, että rakkauden etsintä tyssäsi alkumetreillä 1:07
Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelman tulevassa jaksossa Vappu Pimiä ja maajussi-Aino käyvät läpi tekijöitä, jotka vaikuttivat siihen, että Aino joutui keskeyttämään sarjassa.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelman avausjaksossa selvisi, ettei maajussi-Aino jatka ohjelmassa. Aino kertoo tehneensä yhdessä tuotannon kanssa lopettamispäätöksen sen jälkeen, kun sulhasehdokkaat eivät päässeetkään pikatreffeille.

Juontaja Vappu Pimiä paljasti heti Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelman alussa ikävät uutiset muille ohjelman maajusseille, Pinjalle, Janille sekä Veli-Matille

– Kuten huomaatte, niin Aino puuttuu joukosta, Vappu aloitti. 

– Tässä kävi sellainen tilanne, että Aino koki aika pian sen jälkeen, kun oli kirjeisiinsä perehtynyt, ettei sieltä oikein sellaista löytynyt, josta hän olisi romanttisesti kiinnostunut. Tulimme yhdessä tuumin sitten siihen lopputulokseen, että Aino jää pois ohjelmasta, Vappu kertoo. 

MTV Uutisten haastattelema Aino, 41, kertoo, että kyse ei ollut vain hänen omasta tahdostaan, vaan päätös syntyi myös käytännön ongelmien vuoksi.

– Valitsin kirjeistä kolme sulhasehdokasta pikatreffeille, mutta heistä kaksi ei olisi aikataulusyistä päässyt paikalle. Tuotantoyhtiön kanssa päätimme sitten, etten lähde pikatreffeille lainkaan. Totta kai se harmitti, Aino sanoo.

Tulevan maanantain jaksossa Aino kertoo viestitelleensä kirjeiden kirjoittaneiden ehdokkaiden kanssa kiittääkseen heitä kiinnostuksesta ja osallistumisesta. Jakso julkaistaan MTV Katsomossa 18. syyskuuta. 

– He olivat tosi kivan oloisia ihmisiä, mutta ei niistä sitten mitään treffailua kuitenkaan syntynyt.

Ainon oli tarkoitus olla mukana MTV Katsomossa nähtävässä uutuusohjelmassa Maajussille morsian: Kaikki tarinat, johon valittiin neljä kauden kahdeksasta maajussista. Neljä muuta maajussia nähdään MTV3-kanavan runkosarjassa.

Ainon lähtöpäätökseen vaikuttivat myös kirjeiden vähäinen määrä ja niiden suppea sisältö.

Olin koko ajan ajatellut, etten saa mitään kirjevyöryä, ja sitten kun siinä kävi siten, niin ajattelin, että tämä meni juuri niin kuin ajattelinkin, Aino kertoo.

Kirjepino oli sen verran matala ja kirjeiden sisältö sellaista, etten sitten lopulta tavannut yhtäkään heistä – en käynyt edes treffeillä.

Tuotanto vahvistaa aikatauluesteet

Myös ohjelman tuottaja Mirja Zitting FremantleMedialta vahvistaa puolisoehdokkaiden aikatauluesteet MTV Uutisille. 

Ainolle ei kirjeistä heti tullut romanttista tunnetta, mutta hän löysi kuitenkin sieltä kolme miestä, jotka halusi tavata ja tutustua tarkemmin. Miehet kontaktoitiin ja vaikka he olivat innoissaan tulossa tapaamaan Ainoa, eivät he saaneet sumplittua töitä ja lasten menoja niin, että olisivat päässeet Naantaliin kuvauspäivänä, Zitting kertoo. 

– Tämän johdosta teimme päätöksen, että Aino ei osallistu Naantalin pikatreffeille. Hän on ohjelman ulkopuolella ollut kirjeiden kirjoittaneisiin miehiin yhteydessä nähdäkseen, löytyisikö sieltä kipinää eli kiviä ei ole jäänyt kääntämättä. Seuraamme Ainon kuulumisia sarjassa vaikka hän ei tähän osuuteen osallistunutkaan, Zitting lisää. 

Aino kertoo, ettei kuitenkaan ole enää harmistunut siitä, ettei hänen rakkauden etsintää jatkettu ohjelmassa. Hän kuvailee kokemusta aikuisten leirikouluksi, ja kertoo pitäneensä edelleen tiiviisti yhteyttä usean muun maajussin kanssa.

Ja olen saanut ohjelmasta uusia ystäviä, vaikken miestä ohjelmasta löytänytkään.

Kumppani on edelleen haussa. Aino erosi kolme vuotta sitten lastensa isän kanssa, ja tämän jälkeen Ainon elämässä on ollut joitakin "lyhyempiä juttuja", mutta se oikea ei ole vielä osunut kohdalle. 

Etsin vakaata, aikuista ja turvallista ihmistä, jolla on oma elämä ja omat kiinnostuksenkohteet, Aino kuvailee.

Minulla on oma päivätyö opettajana, kolme ihanaa lasta ja ystäviä. En tarvitse miestä välttämättä, mutta kuitenkin haluan.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat