Maajussi-Stefano sai harvinaisella tavalla pakit kaikilta morsianehdokkailtaan: "Olin aivan oma itseni"

5:49
Maajussi-Stefano kertoi kuuulmisiaan Maajussille morsian maailmalla -jaksossa

Maajussi-Stefano ei päätynyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa edes esittelemään elämäänsä morsianehdokkailleen farmiviikoilla.

Maajussille morsian maailmalla-ohjelmassa tutustuttiin keväällä 2021 neljään maajussiin Suomen rajojen ulkopuolella, jotka haaveilivat suomalaisen kumppanin löytämisestä. Yksi neljästä maajussista oli libanonilainen Stefano Douaihy, jonka matka ohjelmassa päättyi harvinaisen lyhyeen, sillä hänen osaltaan ei nähty lainkaan farmiviikkoja. 

Stefano ja hänen kirjeiden perusteella valitsemansa morsianehdokkaat tapasivat toisensa Levillä. Ensimmäisten yhteisesti vietettyjen päivien jälkeen neljä morsianehdokasta ilmoittivat Stefanolle, etteivät he aio lähteä tutustumaan tämän elämään Libanonissa, sillä heidän mukaansa maajussi ei vaikuttanut olevan tosissaan. 

Nyt, ohjelman tultua päätökseensä, Stefano kertoo MTV Uutisille olevansa kiireinen työntekijä. Hän järjestää tällä hetkellä Egyptissä kansainvälisiä Miss Elite -kauneuskilpailujaan, jotka käydään toukokuun loppupuolella. 

– En uskonut, että tässä olisi näin paljon töitä, Stefano puuskuttaa videopuhelun välityksellä. 

Stefano harmittelee, että suomalainen osallistuja oli perunut tulonsa kilpailuihin, sillä tämä oli Stefanon mukaan yksi ennakkosuosikeista. 

– Hänellä oli paljon faneja täällä.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaa alettiin kuvaamaan lähes kaksi vuotta sitten ja nyt pitkä projekti on tullut päätökseensä. Stefano kertoo tienneensä kuitenkin jo kirjeensä saatuaan, ettei hän löytäisi itselleen puolisoa. Hän kertoo olevansa tyyliltään provokatiivinen vitsailija ja onkin kohauttanut suorasukaisilla kommenteillaan. 

– Vitsailen paljon ja se, kun olen sanonut, että "suomalaisnaiset paskovat jääpaloja", sanoin senkin vitsillä. Monet naiset tekstasivat minulle sanoen, että se oli hauskaa. Mutta jotkut loukkaantuivat. En voi millään miellyttää kaikkia. 

Stefanon mukaan hän on saanut useita viestejä ihmisiltä, jotka ovat nähneet hänet televisiosta ja haluaisivat tutustua häneen, mutta eivät itse halunneet televisioon. Jotkut ovat myös kommentoineet, ettei hän vaikuttanut televisiossa aidolta eikä omalta itseltään. 

– Siis päinvastoin: olin aivan oma itseni ohjelmassa, Stefano vakuuttaa.  

– Mutta naiset, jotka tulivat tapaamaan minua ohjelmassa eivät olleet lainkaan tyyppiäni, meillä ei ollut mitään yhteistä. Halusin mielenkiinnosta tavata naiset, jotka tulivat tapaamaan minua, mutta tiesin alusta lähtien, etteivät he ole tyyppiäni. 

Ohjelmaan osallistuminen oli Stefanon mielestä kuitenkin mielenkiintoinen sekä hauska kokemus. Hän on saanut useita yhteydenottoja ohjelman ansiosta ja pohtii, että kenties hänellä on nyt hyvä mahdollisuus tavata mielenkiintoinen puolisoehdokas.

Kirjeiden joukossa olikin itseasiassa myös ollut Stefanon huomion herättänyt nainen, joka ei ollut päässyt kuvauksiin. Stefano ja nainen yrittivät tavata, mutta kummankin kiireisten aikataulujen vuoksi se ei onnistunut. Sitten tuli koronapandemia ja asiat mutkistuivat entisestään. 

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman viimeisessä jaksossa Stefano myös vihjasi, että hänellä saattaisi olla jotakin meneillään romanttisessa mielessä. Hän kertoo, että siihen aikaan, kun juontaja Vappu Pimiä kävi tapaamassa häntä kuvausryhmän kanssa Ateenassa viimeistä Mitä kuuluu -jaksoa varten, Stefano seurusteli suomalaisen naisen kanssa, joka ei halunnut näyttäytyä televisiossa. 

– Mutta nyt töiden, välimatkan ja koronan takia emme ole tavanneet vuoteen. Laitoimme hänen kanssaan juuri viestiä, että olemme yhä ystäviä ja jos tulen Suomeen hän tapaisi minut mielellään. Nyt ei kuitenkaan ole mitään vakavaa hänen kanssaan. 

Tällä hetkellä Stefano kertoo käyvänsä mielellään läpi saamiaan viestejä useilta mielenkiintoisilta naisilta, jotka ovat osoittaneet kiinnostustaan miehen tapaamista kohtaan. 

– Pidän yhteyttä ja tutustun heihin. Toivottavasti kesällä voin tulla Suomeen pariksi päiväksi, hengailemaan ja pitämään hauskaa ja ehkä tavata joitakin niistä tytöistä. Tai ehkä vaan kävelen kaupungilla ja ihmiset tunnistavat minut, että hei tuossa on se maajussityyppi. Ehkä sitten tapaan jonkun, kuka tietää. 

Suomella on myös maana yhä erityinen sija Stefanon sydämessä. 

– Rakastan Suomea, Suomi on uskomaton. Mutta toki joskus kun heitän kritiikkiä ja vitsejä, teen niin jotta ihmiset tajuaisivat, että heidän täytyy joskus rikkoa jää kommunikaation suhteen. 

Maajussille morsian maailmalla -jaksot näet C Moresta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja