Mainos

Pakkaseen jäänyt lapsi ohjattiin viereiseen kerhoon Seinäjoella

Ohjaaja käännytti iltapäiväkerhosta lapsen, koska luuli että tämä oli menossa viereiseen iltapäiväkerhoon. Tapaus sattui viime torstaina Seinäjoella, kun 8-vuotias koululainen oli tulossa ensimmäistä kertaa kerhoon. Tieto uudesta lapsesta ei ollut saapunut seurakunnan kerhoon.

- Kolmenkymmenen metrin päässä seurakunnan kerhosta on Omakotiliiton kerho samassa kiinteistössä. Koska lapsen nimeä ei löytynyt seurakunnan listalta, ohjaaja luuli hänen olevan toisessa kerhossa, sanoo rehtori Janne Sankelo Seinäjoen sivistyskeskuksesta.

Lapsi oli Sankelon mukaan sanonut ohjaajalle tietävänsä, missä toinen kerho on. Pakkasta oli yli 20 astetta, ja poika kuljeskeli ulkona noin puolitoista tuntia päätyen kotipihalleen. Naapurit soittivat lapsen vanhemmille.

Poika oli hyväksytty seurakunnan kerhoon ja asiasta oli lähetetty kirje ohjaajille. Vastaavista päätöksistä tiedotetaan tavallisesti myös sähköpostilla, mutta kyseisessä kerhossa ei ole tietokonetta.

- Posti jakoi kirjeen väärään postilaatikkoon. Näin kerhossa ei ollut tietoa uudesta lapsesta. Vastedes vastaavien kirjeiden perillemeno varmistetaan puhelinsoitolla.

Sankelo kertoi, että asiasta on keskusteltu lapsen vanhempien kanssa, ja poika jatkaa seurakunnan kerhossa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.