Mainos

Päiväunet isän haudalla – äiti jakoi koskettavan kuvan pienistä pojistaan

Amerikkalainen äiti jakoi Facebookissa kauniin kuvan perheen ensimmäisestä ja hyvin erityisestä vierailusta edesmenneen isän haudalle.

Coloradossa asuva Kait Brezel menetti miehensä viisi kuukautta jatkuneen syöpäkamppailun jälkeen heinäkuussa. Vaille isää jäivät 5-vuotias Mylan sekä 8-vuotias Mason.

Äiti vieraili muutama kuukausi kuoleman jälkeen lastensa kanssa ensi kertaa isän haudalla Virginiassa, ja yllättyi poikien reaktiosta: he tekivät samoja asioita kuin olisivat tehneet isän ollessa elossa.

– He makasivat ja juttelivat hänelle, ja kertoivat, mitä heidän elämässään oli meneillään. Sitten Mylan sanoi, että hän voi tuntea isän läsnäolon ja että hän halusi ottaa päiväunet hänen kanssaan, Kait kertoo.

Niinpä pojat ottivatkin esiin viltin ja kävivät makaamaan haudalle. Mylan kävi päiväunille ja vanhempi veli rukoili. Pojat myös halasivat hautakiveä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Matkalla haudalle pojat olivat piirtäneet kuvia isästään enkelinä. Isä katsoi taivaasta, kun lapset leikkivät ja tekivät kaikkia normaaleja arkisia asioita.

Brazelin mukaan hänen miehensä oli koko ajan avoin pojilleen sairaudestaan, elämästään ja kuolemastaan. Poikien isä, Fred Brazel oli entinen armeijan kersantti, joka kuoli pitkälle edenneeseen peräsuolisyöpään 31. heinäkuuta, viisi kuukautta diagnoosin tekemisen jälkeen.

– Hän kuoli vuoren päällä käsiini, ja hän sai kuulla lasten leikkivän, Kait kertoo miehensä viimeisistä hetkistä.

– Hän oli uskomaton isä. Se oli varmasti lempiasiani, kuinka omistautunut isä hän oli.

Lähteet: Honey Nine, People

***

Kun Timo T.A Mikkonen kuoli tammikuun lopussa, Nina Mikkonen piti häntä sylissään. Hetki oli lohdullinen. Katso videolta haastattelu! 

23:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.