Tiet erosivat 69 vuotta sitten valheen takia – äiti ja tytär tapasivat ensi kertaa

Amerikkalainen seniori on vihdoin tavannut oman tyttärensä, jonka hän luuli kuolleen syntymässä. Äidin ja tyttären tarinan kertoo muun muassa Yahoo Lifestyle.

Hoivakodissa Tampassa asuva Genevieve Purinton, 88, luuli, että hän oli jäänyt kahdeksan sisaruksensa kuoltua aivan yksin. Genevievellä ei ollut lapsia. Hän oli synnyttänyt ainoastaan kerran, vuonna 1949 ollessaan 18-vuotias.

– Sanoin, että haluan nähdä vauvan. He kertoivat minulle, että hän menehtyi, Genevieve kertoo Fox13-uutiskanavalle.

Nuorelle ja naimattomalle Genvievelle oli kuitenkin valehdeltu. Hänen tyttärensä oli jäänyt synnytyksessä henkiin.

Viime maanantaina, 69 vuoden jälkeen, äiti sai vihdoin tavata ainoan tyttärensä, kun Connie Moultroup saapui vanhainkotiin tapaamaan tätä.

Alla olevalla videolla keskustellaan etsivästä vanhustyöstä, jolla voidaan ehkäistä ikäihmisten yksinäisyyttä. (Artikkeli jatkuu videon alla.)

1:50

DNA-testi toi yhteen

Äiti ja tytär löysivät toisensa lopulta yksityisen yrityksen DNA-testin avulla. Connien tytär oli ostanut sen äidilleen viime vuoden jouluna lahjaksi.

Ensin löytyi serkku, sitten paljastui, että äiti Genevieve oli edelleen elossa.

Connie eli elämänsä Kaliforniassa adoptioperheessä. Hän kertoo, että jo pienenä hänen lempi-iltasatunsa oli tarina hänen adoptiostaan.

– Muistan olleeni viisivuotias ja toivoneeni, että voisin löytää äitini, Connie kertoo.

"Se on joulun ihme"

Nyt toiveesta on vihdoin tullut totta. Connien mukaan äiti ja tytär näyttävät tismalleen samalta, heillä on samat, huonot polvet ja samanlaisia terveysongelmia.

– Äitini halusi aina olla sairaanhoitaja, mutta hänellä ei ollut varaa kouluun, joten hänestä tuli kokki. Minä olin 34 vuotta sairaanhoitajana ja intohimoni on ruoanlaitto, Connie kertoo.

Nyt Genevieve, joka luuli olleensa yksin, on saanut tyttären, tyttärentyttären ja lapsenlapsenlapsia. Connie kertoo olevansa kiitollinen, häkeltynyt ja innoissaan äitinsä löytämisestä.

– Se on joulun ihme. En usko, että joulupukki pystyy pistämään paremmaksi, Connie sanoo.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja