Päivä prinsessana – Lue uusin HÄÄT-lehti!

Uusi HÄÄT-lehti on ilmestynyt, ja löydät siitä tärkeimmät vinkit ja ohjeet onnistuneisiin häihin. Häitä vietetään tänä vuonna kuninkaallisella tyylikkyydellä!

Päivä prinsessana

Satuhäiden morsian valitsee pitkän morsiuspuvun pariksi näyttäviä koruja ja asusteita. Näin syntyy kuninkaallinen häätyyli! Morsiamen läheiset tukijat – kaasot, siskot ja äidit – nauttivat tärkeästä päivästä morsiamen asua kauniisti täydentävissä vaatteissa. Entä mikä on morsiamen kauneuden salaisuus?

Valitse oma tyylisi: onko se romanttinen, klassinen vai moderni? Lue myös, miten häiden nostalginen tunnelma luotiin vanhan rakennuksen henkeä kunnioittaen ja miten kokoat kauniin albumin häiden jälkeen.

HÄÄT-lehti on henkilökohtainen avustajasi tärkeän päivän kynnyksellä! Tutustu uusimman numeron sisältöön tarkemmin!

Tilaa lehti kännykkäviestillä

Voit tilata uusimman lehden suoraan kotiisi kännykkäviestillä. Kirjoita viestiksi HÄÄTKESÄ ja lähetä viesti numeroon 16141.

Saat paluuviestinä vahvistuksen tilauksellesi. Tilauksen hinta on 10 €. Lehti lähetetään sinulle noin viikon kuluessa. Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden, TeleFinlandin, DNA:n ja Kolumbuksen matkapuhelinliittymissä.

Seuraava numero ilmestyy lokakuussa

Kun haluat lukea, mikä on uusinta uutta häissä vuonna 2011, tilaa myös kaksi seuraavaa HÄÄT-lehden numeroa. Voit tehdä tilauksen näppärästi netissä, ja saat lehdet uunituoreina kotiisi.

Seuraavat numerot ilmestyvät lokakuussa 2010 ja helmikuussa 2011. Kahden numeron määräaikainen tilaus maksaa vain 14,60 euroa. Tilaa nyt!

Lue lisää:

Lue myös:

    Uusimmat