Painonhallintaa vaikeuttavat tilanteet, jotka jokainen kotiäiti tunnistaa

Painonpudotus voi olla rankkaa kelle tahansa, mutta kun kokopäivätyösi ei juuri salli sooloilua, ja edessäsi on päivästä toiseen sopivasti täytetty jääkaappi, kilojen karistaminen voi olla entistä vaikeampaa.

Tunnistatko nämä Women's Health -sivuston listaamat kotiäitien pahimmat esteet painonpudotuksen tiellä?

1. Joogahousut joka päivä, koko ajan

Joogahousut istuvat nätisti takapuolesi kohdalta, eivätkä kiristä, kun kyykistyt korjailemaan leluja lattialta. Ne voi pestä kuusi kertaa viikossa, ja ne istuvat edelleen. Lisäksi ne valitettavasti tekevät kiltisti tilaa muutamalle ylimääräiselle kilolle varoittamatta lainkaan. Farkut ovat ärsyttäviä, mutta ainakin ne ovat rehellisiä – ja huomaat lihomisen.

2. Jumppatunnille pääseminen on treeni jo itsessään

Muistatko aikaa, jolloin salille pääsemisen suurin este oli se, että tuntuiko sinusta siltä, että jaksat mennä? Nyt se vaatii sen, että löydät jumppatunnin sellaisena ajanjaksona, jolloin lapsiparkki on auki, pakkaat mukaan välipaloja ja lapset takapenkille, toivot, ettei kukaan oksenna matkalla ja perille päästyäsi kuuntelet, onko se sinun lapsesi, joka kiljuu samalla, kun sinun pitäisi tehdä kyykkyjä. Virkistävää, eikö?

3. Ruoanjämät houkuttelevat

Lapseltasi on jäänyt lautaselle vaikka kuinka paljon vielä lämmintä herkkuruokaa, ja sinun pitäisi heittää se pois ja syödä salaattia? Varmaan...

4. Verensokerisi romahtaa jatkuvasti

Laitat suuhusi kirjaimellisesti ihan mitä tahansa, jotta piristyisit iltapäiväkooman aikana – supersokerisia muroja tai levyn suklaata... Ihan mitä tahansa!

5. Juhlia on jatkuvasti

Pala syntymäpäiväkakkua silloin tällöin ei haittaa, paitsi silloin, kun kuukaudessa on noin yhdeksät erilaiset juhlat. Koristelet jatkuvasti keksejä, leivot mokkapaloja ja maistelet taikinaa.

6. Takapuolesi on pysyvästi pysäköity

Äidit ovat alkuperäisiä Uber-kuskeja, heillä vain on lisäksi voileipäkeksejä ja taaperoystävällinen soittolista. Leikkitreffien, vauvajumppien ja lääkärikäyntien välissä takapuolesi on jatkuvasti kiinni autonpenkissä, eikä aikaa juuri jää liikkumiselle.

7. Ruoka-aika on kaaos

Sinun pitää syödä, lasten täytyy syödä, ja kaiken tämän pitäisi tapahtua viidessä minuutissa. Keskityt leikkaamaan paahtoleivästä kuoria pois ja varmistamaan, ettei kukaan tukehdu. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä laitoit itse suuhusi samalla. Se saattoi olla eilisiltaista spagettia, vaikka piti syödä aamupalaa, mutta kuka tietää? Et muista tapahtuneesta mitään.

8. Vahtiminen on tylsää

Lapset saavat tehdä asioita, mutta sinun pitää vain katsella ja odottaa pieniä hätätapauksia ja itkupotkuraivareita. Tylsyys on selviö, ja samalla saattaa kadota myös keksipaketti parempiin suihin – eli omaasi. Mutta hei, se saattaa olla ainoa asia, jota ehdit syömään leikkitreffien ja illan vapaahetkesi välillä.

Mihin kaikkeen äitiä tarvitaan? Katso videolta lasten hellyttävät vastaukset:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja