Paigelle satelee yhteydenottoja varatuilta miehiltä – näin kuvankaunis nainen narauttaa petollisia poikaystäviä somessa

Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut 9:03
Ei vain suriseva sauva! Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut, jotka maksavat jopa satoja euroja.

28-vuotias Paige Woolen saa miehiltä usein asiattomia vihjailuviestejä. Yksityispostia saapuu myös miehiltä, joiden profiilikuvassa vaikuttaa olevan mukana tyttöystävä. Paige onkin alkanut julkaista keskusteluja Instagramissa.

Amerikkalainen somemalli päätti valjastaa yksityisviestit tekemään hyvää. Paige Woolen, 28, teki kokeen narauttaakseen petollisia miehiä Instagramissa.

Huomasi, että viestejä sataa myös mahdollisesti varatuilta miehiltä

Kaliforniassa asuvalla Paigella on kuvasovelluksessa satoja tuhansia seuraajia. Moni mies lähestyy häntä yksityisviestein, joiden sisältö ei aina ole asiallinen. Nainen onkin perustanut myös toisen tilin, jolle hän julkaisee miehiltä saamiaan asiattomia viestejä paljastaakseen totuuden somemallin elämästä.

Paige saa viehättäviin kuviinsa myös törkyviestejä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Huomasin, että moni mies, joka lähettää minulle viestin henkilökohtaiselle tililleni, poseeraa profiilikuvassaan tyttöystävänsä kanssa, Paige kuvaili Daily Star -lehdelle.

– Se sai minut pohtimaan, tietävätkö tai välittävätkö miesten tyttöystävät siitä, että mies viestittelee satunnaisille bikinikuvia julkaiseville naisille?

Mies vastasi "olen ihan tarpeeksi sinkku"

Paige kertoo, ettei normaalisti usko "laverteluun", mutta hän halusi kuitenkin käyttää tiliään auttaakseen muita naisia. Paige julkaisi miesten asiattomia viestejä paljastavalla tilillään Instagram Storyn, jossa tarjoutui lähettämään naisen miesystävälle yksityisviestin ja ehdottamaan tapaamista. Paigen mukaan moni nainen suostui.

Mies kertoo saaneensa huudot naisystävältään, koska tykkäsi Paigen kuvasta, ja joutuvansa siksi "kunnioittaen kertomaan", ettei Paige "edes ole kovin viehättävä". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mies, jonka profiilikuvassa on nainen, kertoo, että kyseessä on hänen kuollut siskonsa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mies kertoo lukevansa Paigen paljastustiliä vaimonsa kanssa – ja pyytää Paigea sitten mukaan kolmen kimppaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Paige esimerkiksi kirjoitti miehille "mielestäni olet vain todella söpö, toivoin, että voisimme tavata, jos olet sinkku". 

– Olen ihan tarpeeksi sinkku, onko sinulla Snapchat-sovellusta? eräs mies vastasi Paigen mukaan.

Mies myös paljasti olevansa usein työmatkalla Paigen asuinalueella.

– Meidän pitäisi mennä ulos, mies kirjoitti.

Toinen mies puolestaan tunnusti olevansa varattu; tämän jälkeen hän  vakuutti Paigelle, että naisystävälle sopii myös"friikki meno", ja siksi tapaaminen onnistuisi.

"Vain muutama valehteli olevansa sinkku"

Hyviäkin uutisia on. Paigen mukaan moni mies ei edes vastannut viestiin, jos hän kysyi suoraan seurustelustatusta.

– Yllättävää kyllä suurin osa joko ei vastaa, tai he sanovat jotakin ilkeää, tai kertovat, että heillä kyllä on tyttöystävä. Vain muutama valehteli olevansa sinkku.

Lue myös:

    Uusimmat