Miesopiskelija heitteli seksistisiä kommentteja – professori pisti jauhot suuhun: "Minulla on paljon enemmän seksuaalista kokemusta kuin kellään tässä luokassa, ja voin kertoa..."

Näin kauneussuodattimet toimivat Instagramissa – Katso video! 3:00
Näin kauneussuodattimet toimivat Instagramissa – katso video! #Unfiltered -somehaaste haastaa paljastamaan kasvot filtterin takaa. Uskallatko sinä ottaa haasteen vastaan?

Sabrina jakoi videon kipakkaa palautetta antaneesta opettajastaan. Professori Mylina Andrew nousikin pian nettikansan kuningattareksi.

Amerikkalaisen yliopiston opiskelija teki opettajastaan vahingossa nettijulkkiksen. Templen yliopistossa opiskeleva Sabrina Pulli julkaisi videon, jolla hänen professorinsa ripittää Sabrinan opiskelutoveria tämän seksistisistä kommenteista, kertoo Insider.

Mylina otti kantaa opiskelijan asiattomiin sanoihin

Videolla professori Mylina Andrew ottaa kantaa oppilaan sanoihin naisen seksuaalisuudesta. Sabrinan kahdella videolla kuullaan, miten Mylina käsittelee oppilastaan videopuhelussa. Miesopiskelija oli ilmeisesti ensin kommentoinut naisvartaloita ja todennut tämän jälkeen, että saa sanoa "aivan mitä haluaa".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.   

"No, arvaapa mitä, Omar? Et voi sanoa, mitä haluat tässä luokkahuoneessa..."

Mylina huomauttaa, että pojan sanat olivat täysin epäkunnioittavia. Aluksi opettaja kyselee Omar-nimiseltä oppilaalta useita kertoja, kuuleehan tämä häntä.

– Itse itkisin, silmät pyöreinä opettajaansa kuunteleva Sabrina toteaa.

Lopulta Omar vahvistaa, että kuulee opettajaansa.

– Sanoit, ja lainaan nyt sanojasi, "voin sanoa mitä haluan, enkä välitä hittojakaan siitä, miltä sinusta tuntuu". No, arvaapa mitä, Omar? Et voi sanoa, mitä haluat, tässä luokkahuoneessa, ja minä kyllä välitän hitosti, professori toteaa videolla.

"Minulla on paljon enemmän seksuaalista kokemusta kuin kellään tässä luokassa, ja voin kertoa, että voin elää ilman penistä"

Toisella videolla Mylina käy läpi Omarin sanoja ja ripittää miestä esimerkiksi sen suhteen, että tämä väitti naisten suorastaan "kukoistavan", jos he saavat harrastaa seksiä peniksen kanssa.

– Se ei toimi niin. Satun olemaan vanhempi kuin sinä, ja minulla on paljon enemmän seksuaalista kokemusta kuin kellään tässä luokassa, ja voin kertoa, että voin elää ilman penistä. Minulla voi olla oikein onnellinen elämä, mikäli tilanne olisi tuollainen, professori napauttaa.

– Mutta se, että sanot, että naista ärsyttää, tai mitä sitten vihjasitkin, sen takia, ettei hän saa "tarpeeksi penistä", on misogyniaa [naisvihaa].

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.  

"Kuningatar" ihastutti somekansaa

Sabrinan reaktiovideoista professorin puheisiin tuli pian huippusuosittuja: toista videota on katsottu jo yhdeksän miljoonaa kertaa, ja ensimmäinenkin hätyyttelee jo miljoonarajaa.

Videolla Sabrina itse kuvailee Mylinaa "kuningattareksi" , joka panee Omarin "uralle pisteen ennen kuin se edes ehtii alkaa". Mylinan toiminta onkin kerännyt useita suitsuttavia kommentteja.

– Tiesin, että tämä on hyvä, kun hän sanoi "lainaan sanojasi", eräs kommentoija kehuu.

– Hän ei ole enää sinun professorisi, hän on nyt meidän, toinen hehkuttaa.

Professori vuonna 2014: "Asenteeni seksin suhteen on rento"

Vuonna 2014 Mylina kertoi koulun omalle lehdelle, että haluaa oppilaidensa tuntevan ihmisanatomian ja pitävän mielensä avoimina.

– Asenteeni seksin suhteen on rento. Korostan sitä tietoa, jota ajattelen oppilaiden ja kaikkien ihmisten tarvitsevan elinaikanaan, hän kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat