Mainos

Pahoinpitelyitä ja muuta murhetta aiheuttanut mies vangittiin

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on vanginnut tänään vuonna 1979 syntyneen lahtelaislähtöisen miehen useista lyhyen ajan sisällä tehdyistä rikoksista epäiltynä.

Mies on vailla vakinaista osoitetta, mutta hän on kesän aikana aiheuttanut vaaraa ja murhetta erityisesti Asikkalassa. Miehellä on aikaisempaa rikostaustaa ja hän vapautui vankilasta viime vuoden lopulla, minkä jälkeen mies on tehtaillut useita rikoksia.

Tämän vuoden maaliskuussa miehen epäillään pahoinpidelleen naisen sairaalakuntoon. Tämän lisäksi miehen epäillään pahoinpidelleen useita henkilöitä Asikkalassa heinäkuussa. Hänen epäillään syyllistyneen myös varkauden yritykseen.

Mies jatkoi rikostehtailuun elokuussa. Elokuun kolmantena päivänä miehen epäillään pahoinpidelleen toisen miehen kerrostalon rappukäytävässä. Seuraavana päivänä miehen epäillään ajaneen humalassa Orimattilassa, minkä lisäksi hänen epäillään rikkoneen tuttavan ikkunan.

Mies jäi lopulta poliisin haaviin 7. elokuuta, jolloin hänen epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena ja ajoneuvolla, johon oli kiinnitettynä väärät kilvet.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.