Pahasti sivuraiteelle ajautunut Real Madrid -supertähti vahvisti: jättää seuran yhdeksän vuoden jälkeen – "Unelmani kävi toteen"

Real Madridia vuodesta 2013 edustanut walesilainen laitahyökkääjä Gareth Bale on julkaissut Twitter-tilillään jäähyväisviestinsä seuralle ja sen faneille.

32-vuotias Bale saapui Madridiin Tottenhamista noin sadan miljoonan euron siirtosummalla syksyllä 2013.

Ensimmäiset vuotensa seurassa Bale pelasi erinomaista jalkapalloa ja iski muutamia merkittäviä maaleja, kuten Espanjan cupin finaalin jatkoaikamaalin vuonna 2014. Samana vuonna hän puski Mestarien liigan finaalin ratkaisseen osuman Atletico Madridia vastaan niin ikään jatkoajalla.

Bale ei löytänyt lopullista paikkaansa Real Madridin avauskokoonpanosta, eikä joukkueen hyökkäyspeliä rakennettu hänen ympärilleen Cristiano Ronaldon aikakaudella seurassa. Hyökkääjä ajautui espanjalaismedian mukaan vuosien myötä joukkueessa yhä enemmän sivuraiteelle eikä myöskään välttynyt loukkaantumisilta.

– Kirjoitan tämän viestin kiittääkseni kaikkia joukkuetovereitani, menneitä ja nykyisiä, valmentajiani, taustahenkilökuntaa ja kannattajia, jotka tukivat minua, Bale aloitti viestinsä.

– Voin nyt katsoa taaksepäin, miettiä ja todeta rehellisesti, että unelmani kävi toteen ja paljon enemmän.

Kaikki kilpailut huomioiden 258 ottelussa 106 maalia ja 67 syöttöä Realille tuottaneen Balen seuraavasta osoitteesta ei ole vielä tietoa. Huhut ovat vieneet häntä pitkin kevättä takaisin Isoon-Britanniaan.

Lue myös:

    Uusimmat