Mainos

”Padot murtuivat, eikä niitä voinut enää sulkea" – tuore äiti julkaisi hauskan kirjoituksen kiusallisesta ongelmasta

Pienen tytön äiti julkaisi hilpeyttä herättävän kirjoituksen lantionpohjanlihaksiston kunnostaan sen jälkeen, kun hän kasteli itsensä keskellä liikenneruuhkaa.

Bloggarinakin tunnettu äiti Sophie Cachia julkaisi Facebookissa intiimin, mutta erittäin koomisen tekstin nolosta ongelmasta, josta moni tuore äiti kärsii vaieten. Neljä kuukautta sitten synnyttänyt äiti päätti avautua siitä, millaisia ikäviä seurauksia löystyneet lantionpohjanlihakset voivat oikein aiheuttaa.

Vahinko oli kolmen asian yhteistulos

Tiistaina julkaistussa päivityksessä komeilee kuva onnellisesta perheestä. Kuvateksti kuitenkin paljastaa, millainen onnettomuus iloisen kuvan taakse oikein kätkeytyykään.

– Tässä on kuva kauniista tyttövauvasta, uskollisesta isästä ja aviomiehestä, ja vaimosta, joka juuri soitti uskolliselle miehelleen ja käski tämän tulla ulos kahden pyyhkeen kanssa, sillä hän oli juuri pissannut housuihinsa hänen autossaan, Cachia aloittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Suosittu bloggari selittää onnettomuuden olleen runsaan veden juomisen, paikoillaan seisoneen liikenteen ja synnytyksessä heikentyneiden lantionpohjanlihasten seurausta. Naisen mukaan nämä kolme asiaa yhdessä eivät koskaan ole hyvä yhdistelmä.

– Ja se ei ollut vain tippa. Ei. Se oli seurausta siitä, kun oli epätoivoisesti yrittänyt pidätellä ja viimein padot murtuivat, eikä niitä voinut enää sulkea. En olisi koskaan voinut uskoa tämän tapahtuvan minulle. Mutta hei, kaikelle on olemassa ensimmäinen kerta... eikö? Cachia kertoo.

Lukuisat ihmiset ovat kiitelleet Cachiaa tämän  kerrottua rehellisesti asiasta, josta lukuisat äidit ympäri maailmaa kärsivät hiljaa. Ongelma on yleisempi kuin moni luulee.

Lähde: GoodToKnow

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.