Pääsikö Paavo Väyrynen yllättämään? ”Hänessä alkaa olla vaatimattomia piirteitä”

Paavo Väyrynen ilmoitti eilen palaavansa eduskuntaan kansanedustajaksi, mikäli ei tule valituksi presidentiksi.

Hän myös kertoi olevansa omasta mielestään ainoa varteenotettava vaihtoehto kilpakumppaniksi Sauli Niinistölle. Poliitikan asiantuntijoiden eilisessä tiedotustilaisuudessa ei ollut mitään yllättävää, paitsi yksi asia:

– Ainoa yllätys oli, että hänessä alkaa olla vaatimattomia piirteitä, kun hän ilmoitti, että JOS häntä ei valita presidentiksi niin hän tulee eduskuntaan. Tässä on  siis vielä tällainen ehto, että jos häntä ei valita, Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala sanoi aamun Huomenta Suomessa.

– Aikuisten oikeesti fakta on, että Paavo Väyrynen ei ilmeisesti saa tätä vaadittua 20 000 kannattajakorttia kasaan, niin näitä llikkeitä on pakko tehdä, hän jatkoi ja muistutti, että Väyrysellä meni 5000 kortinkin keräämiseen liki vuosi.

Viestinnän tekijä Eeva Lehtimäki Ellun kanoista komppaa Haapalaa.

– Jos katsoo, miten kauan nämä sinisetkin keräsivät niitä 5000 korttia ja Paavo Väyrynen pyörii nyt aika lailla siellä persujen ja sinisten kulmilla nykypolitiikassa, niin eiköhän Paavo palaa tekemään yhden miehen oppositiopolitiikkaa tai sitten koko muuta maailmaa vastaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja