Paalupaikkakierros ei vakuuttanut Valtteri Bottasta – "Minun olisi pitänyt parantaa"

Valtteri Bottas ajoi paalupaikalle Silverstonessa niukalla erolla tallitoveriinsa Lewis Hamiltoniin. Bottas ei ollut täysin tyytyväinen kierrokseensa, mutta lopputulos oli siitä huolimatta mieluisin mahdollinen.

Paalupaikka oli Bottakselle jo kauden neljäs. Suomalaistähti ajoi alkukaudella kolme kertaa perättäin ykkösruutuun, mutta neljän edellisen kilpailun ajan on Bottas jäänyt paalupaikkataistelussa nuolemaan näppejään, joten paluu aika-ajojen ykköseksi tuntuu erittäin maukkaalta.

– Tuntuu todella hyvältä. Tämä muistuttaa, että teet tätä tällaisten fiilisten takia. On ollut todella tasaista läpi viikonlopun. Olen todella iloinen, että sain hyvän kierroksen ja ajoin paalupaikalle, Bottas kommentoi F1-ratahaastattelussa.

Bottas tykitti oman pohja-aikansa päätösosion ensimmäisellä yrityksellä, eikä onnistunut parantamaan suoritustaan enää toisella kierroksella. Lewis Hamilton onnistui parantamaan omaa aikaansa, mutta jäi kuuden tuhannesosan päähän suomalaisesta. Bottaksen mukaan paalupaikkakierros ei ollut parhain mahdollinen.

– Ensimmäinen kierros oli hyvä, mutta se ei ollut täydellinen. Rehellisesti sanoen minun olisi pitänyt parantaa toisella yrityksellä. Ei ole helppoa saada hyvää kierrosta aikaiseksi, ja on helppoa tehdä virheitä. Kaikilla taisi olla hieman vaikeuksia, Bottas summaa aika-ajoja.

Lue myös:

    Uusimmat