Mainos

Pää ja nyrkit heiluivat Hämeen yössä

Hämeessä poliisia työllistivät viime yönä useat pahoinpitelyt.

Vähän ennen kahta yöllä nuori mies kahinoi noin viisikymppisen miehen kanssa Parolan keskustassa. Nuorukainen tyrkkäsi voimakkaasti vanhempaa miestä, joka kaatui päin kaupan roskalaatikoita. Mies menetti hetkeksi tajuntansa ja sai haavan takaraivoon. Tekijä ehti livistää ennen poliisien paikalle tuloa. Tapauksella oli kuitenkin silminnäkijöitä.

Suunnilleen samoihin aikoihin Hämeenlinnan Käikälässä asuva nainen meni kotitalolleen, jossa tämän tyttäret olivat järjestäneet bileet. Äiti ilmoitti, että juhlat ovat ohi ja vieraat voisivat poistua. Tämä ei sopinut yhdelle paikalla olleista miehistä, joka työnsi naisen selälleen maahan. Naisen päähän tuli verinen ruhje.

Vähän vaille neljä yöllä kovapäinen päihtynyt kolmekymppinen mies uhosi Hämeenlinnan keskustassa Hallituskadulla satunnaisille vastaantulijoille. Hän valitsi yhden vastaan tulleista uhriksi ja pukkasi miestä päällään nenään. Kova pää aiheutti nenään haavan.

Hiukan yli kello neljän Parolassa nuorehko pariskunta selvitteli välejään asunnossa ja pihalla. Sanallinen viestintä ei toiminut, joten kädet otettiin avuksi. Molemmat jakoivat ja saivat osumia, myös naarmuja syntyi. Kumpikaan ei loukkaantunut vakavasti, mutta molempien osalta tekoa tutkitaan pahoinpitelyinä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.