Ovatko matkailijat parempia rakastajia?

Poimi kahdeksan vinkkiä siihen, miten matkustaminen tekee sinusta paremman romanttisen partnerin.

Matkailu lisää elämänkokemusta ja laajentaa näköpiiriä, mutta voiko matkailutietämys parantaa parisuhdetta? Lue miten laaja matkustaminen saattaa tekee sinusta paremman rakastajan. Näiden vinkkien avulla saatat myös taivutella kumppanisi matkustamaan.

Tunnet romanttiset paikat

Romantiikka on hieman sama asia kuin kiinteistö. Kohde ratkaisee parhaan lopputuloksen. Matkustettuasi maailmalla muistissasi on kokoelma romanttisia paikkoja, joihin sisältyy kauniita tarinoita, joita voit kertoa kumppanillesi. Kuvaile kumppanillesi upeaa kuunvaloa Pariisissa ja lupaa viedä hänet itse näkemään sen omin silmin – ja olet vetänyt pisteet kotiin!

Osaat antaa romanttisia lahjoja

Shoppailukohteiden laajentaminen omia kotikulmia kauemmas mahdollistaa parhaiden lahjojen antamisen. Nähtyäsi, millaisia erilaisia lahjoja voit ostaa maailmalta, lahjavalintasi myös paranevat. Kun kehityt lahjan antajana, voit lopulta hankkia lentolippuja ja majoituksia kumppanisi unelmakohteisiin. Se lahja, jos mikä, tuo hymyn rakkaasi huulille.

Upeat tulevaisuudensuunnitelmat

Jos olet matkustanut maailmalla, olet luultavasti myös laajentanut unelmiasi. Navigoituasi onnistuneesti maailmalla edes kerran, alat uskoa, että unelmasi Kreikan saaristossa seilaamisesta tai Kiinassa asumisesta voivat toteutua. Moni matkustaja kertoo, että matkustaminen saa heidät ajattelemaan pystyvänsä mihin tahansa. Kokemukset avartavat maailmankuvaasi, antavat itseluottamusta ja avaavat uusia ovia.

Tiedät, ettei materia ole arvokasta

On helppo ajautua "talo, auto, isompi talo, isompi auto" -ajatteluun ja joutua materian loukkuun. Tavaroita ja asuntoja on helppo vertailla ystävien ja naapureiden omistuksiin. Matkustaessasi opit kuitenkin kuinka tärkeitä elämykset ovat ja huomaat, ettei materiaan kannata takertua. Kun siirrät ajatuksesi tavarapaljoudesta todellisiin kokemuksiin, opit jakamaan kokemuksiasi kumppanisi kanssa.

Osaat valmistaa eksoottisia ruokia

Sanotaan, että tie miehen sydämeen vie vatsan kautta, mutta sama pätee myös naisiin. Kun osaat kokata upeita eksoottisia ja maittavia ruokia, olet askeleen lähempänä huippuromantikon titteliä.

Puhut romanttisesti

Matkustaessasi uuteen maahan on aina hyvä osata muutama sana maan kieltä. Kun opiskelet paikallista kieltä, opit myös kolme taikasanaa eli minä rakastan sinua. Näiden kauniiden sanoja lausuminen usella kielellä tuo ripauksen romantiikkaa suhteeseen.

Voit myös karistaa suomalaisten maineen tuppisuuna ottamalla oppia siitä, miten ulkomaalaiset puhuvat rakkaudesta ja kehuvat kumppaniaan. Nähtyäsi miten hyvin muutama romanttinen lause toimii saatat kenties kokeilla niitä myös kotona.

Osaat kommunikoida

Matkustaessa pääset vuorovaikutukseen vieraiden kulttuurien ja ihmisten kanssa sekä opit väistämättä kommunikointitaitoja. Opit kuuntelemaan ja keskustelemaan toisten kanssa, vaikket aina olisikaan heidän kanssaan samoilla aaltopituuksilla. Matkustaessa täytyy usein myös heittää ennakkoluulot nurkkaan. Avoin ja ennakkoluuloton kumppani tekee vaikutuksen parisuhteessa.

Yhteisten kokemusten rakentaminen

Matkustaminen on loistava ponnistuslauta pitkäaikaiseen suhteeseen. Vaikka kaikki matkakokemukset eivät olisikaan romanttisia, voitte jälkeenpäin muistella erikoisempiakin kokemuksia hymyssä suin. Nämä elämykset vahvistavat suhdetta.

Hyvässä lykyssä voit myös tavata matkustaessa tulevan kumppanisi. Monet sinkut rakastuvat ulkomailla ja saattavat jopa muuttaa ulkomaille pysyvästi, mutta matkustellessa voi myös törmätä suomalaisiin. Oletko koskaan huomannut, että ystävyys syntyy helposti, kun jaatte matkustelukokemuksen yhdessä. Lomamatkan jälkeenkin pidätte todennäköisesti yhteyttä.

Jos olet epäröinyt maailmalle lähtöä, sillä saattaisit hukata romanttisen mahdollisuuden kotipuolessa, unohda ajatukset. On parempi suunnata maailmalle oppimaan elämää ja romantiikkaa sillä aikaa, kun kypsyt valmiiksi parisuhteeseen. Opit romanttisia taitoja, joita voit hyödyntää loppuelämäsi!

Lähde: Vagabondish

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja