Ottawa-hyökkääjä kertoo koronavirukseen sairastuneiden joukkuekavereidensa tilanteesta – "Olemme koko ajan yhteyksissä toisiimme"

Ville Nieminen avaa, miten NHL-pelaajien palkka kutistuu koronaviruspandemian aikaan 4:02
Ville Nieminen pohtii koronaviruksen vaikutuksia NHL:ään.

Ainakin neljän jääkiekkoliiga NHL:n pelaajan on uutisoitu saaneen koronavirustartunnan. Ottawa Senators ja Colorado Avalanche ovat tiedottaneet kahden pelaajansa sairastuneen virukseen.

Toinen Coloradon pelaajista on jo toipunut viruksesta, mutta muiden tilanteesta ei ole juuri tietoja julkaistu. Ottawa Citizen -lehti kertoo Senators-hyökkääjä Brady Tkachukin kuitenkin valottaneen joukkuekaveriensa kuulumisia. Tkachuk osallistui maanantaina NHL:n ja pelaajayhdistyksen konferenssipuheluun, jossa asiaa sivuttiin.

– He voivat hyvin. Olemme tiivis ryhmä, joten olemme koko ajan yhteyksissä toisiimme. Uskon, että tällä hetkellä kaikki ovat vain huolissaan heistä ja kaikista, jotka ovat joutuneet kosketuksiin viruksen kanssa, Tkachuk kertoi.

NHL antoi pelaajille luvan palata koteihinsa, kun sarja laitettiin tauolle määrittelemättömäksi ajaksi. Tkachuk kertoo matkustaneensa St. Lousiin, missä hänen vanhempansa asuvat.

– Maailmassa tapahtuu hulluja asioita. Se, että saa viettää aikaa perheensä kanssa... tällaista mahdollisuutta ei yleensä tule, Tkachuk sanoi.

St. Louisissa Tkachukille on pitänyt seuraa muun muassa Galgary Flamesia edustava veli Matthew Tkachuk. Brady Tkachuk kertoo veljesten kuluttaneen aikaa muun muassa koripalloa pelaamalla.

– Tämä ei ole meille normaalia, mutta yritämme nauttia siitä niin paljon kuin mahdollista. Pyrimme olemaan niin aktiivisia kuin mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat