Koronavirus iski New York Rangersin omistajaan

4:02
Ville Nieminen pohtii koronaviruksen vaikutuksia NHL:ään.

Yhdysvaltalainen suurliikemies ja koripallon NBA-joukkue New York Knicksin omistaja James Dolan sairastaa koronavirusta.

Hänestä tuli ensimmäinen Yhdysvaltojen huippupalloilusarjojen omistajaportaaseen kuuluva henkilö, joka antoi positiivisen testituloksen. Knicks kertoi asiasta lauantai-iltana.

64-vuotias Dolan on kärsinyt vain vähäisistä oireista ja on omatoimisessa eristyksessä. Hän omistaa myös jääkiekon NHL-joukkue New York Rangersin.

Knicks kertoi Twitterissä, että Dolan jatkaa New Yorkin monia urheilutoimintoja pyörittävän Madison Square Garden Companyn toimitusjohtajan tehtäviään. 

Useat NBA-pelaajat ovat antaneet positiivisen tuloksen koronavirustesteissä, ja sarja on tauolla toistaiseksi. Niin ikään tauolla olevan NHL:n pelaajista neljällä on todettu tartunta.

Yhdysvalloissa on todettu yli 120 000 koronavirustartuntaa, mikä on enemmän kuin missään muussa yksittäisessä maassa. Tautiin on kuollut Yhdysvalloissa 2  190 ihmistä.

Urheilupomo Dolanin kotikaupungista New Yorkista lähialueineen on muodostunut koronaviruksen keskuspaikka Pohjois-Amerikassa. Lauantai-iltana osavaltio kertoi kuolemantapauksia olevan yli 670 ja todettuja tartuntoja 52  000.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja