Koronaviruksen aiheuttama tauko on ajanut NHL-pelaajat odottamattomien askareiden ääreen – "Näin minun karanteenini etenee..."

4:02
Videolla Ville Nieminen pohtii koronaviruksen vaikutusta NHL:ään.

NHL-pelaajat ovat keksineet koronaviruksen aiheuttaman tauon aikana monenlaisia mielikuvituksellisia tapoja, jotta saavat aikansa kulumaan. Hyvinä esimerkkeinä ovat Anaheim Ducksin Ryan Getzlaf ja Colorado Avalanchen Ian Cole.

NHL löi kaksi viikkoa sitten kautensa toistaiseksi jäihin koronaviruksen leviämisriskin vuoksi. NHL elättelee vielä toiveita siitä, että kausi saadaan pelattua normaalisti loppuun, mutta takeita tästä ei ole.

NHL:n ollessa tauolla joukkueiden pelaajat ovat joutuneet kotioloihinsa odottamaan koronavirustilanteen rauhoittumista. Monet pelaajat ovatkin käyttäneet aikansa erilaisten askareiden parissa. Esimerkiksi Anaheim-konkari Ryan Getzlaf on ryhtynyt hanttihommiin pihallaan.

– Olen viettänyt kolme viimeisintä päivää rakentaen kanalaa takapihalla. Vaimo halusi yhtenä päivänä kananmunia, eikä meillä ollut yhtään, joten lainasimme naapuriltamme, jolla oli kanoja. Sitten yhtäkkiä me saimme niitä, ja vaimoni tilasi kuusi niistä, Getzlaf kertoo NHL:n haastattelussa.

– Teemme kaikenlaisia juttuja. Yritämme mennä ulos aina, kun aurinko paistaa, Getzlaf jatkaa.

Myös Colorado-puolustaja Ian Cole on joutunut käyttämään aivonystyröitään saadakseen aikansa kulumaan. Lopullinen ratkaisu olikin yllättävä.

– Jynssäsin tänään lieden, uunin, liesituulettimen, jääkaapin ja lavuaarin. Näin minun karanteenini siis etenee, Cole kirjoittaa Twitter-tilillään.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja