Mainos

Orange Is the New Black -tähti syyttää miesnäyttelijää seksuaalisesta häirinnästä

Näyttelijätär syyttää Geoffrey Rushia itsensä paljastelusta, ehdottelevista tekstiviesteistä sekä vakoilusta tähden ollessa suihkussa.

Orange Is the New Black -sarjasta tuttu Yael Stone on kertonut sunnuntain The New York Times -lehdessä vuonna 2010 kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä.

Haastattelussa Stone ottaa esille teatteriproduktion, jossa hän työskenteli yhdessä muun muassa Pirates of the Caribbean -elokuvista tutun Geoffrey Rushin, 67, kanssa. Produktion aikana Stone oli 25-vuotias. 

Lehden haastattelussa Stone kertoo, että jo projektin alussa tunnelma oli omituinen, ja pukuhuoneessa erikoisen intiimi tunnelma. Rush pyysi näyttelijää muun muassa auttamaan häntä rooliasun riisumisessa ja liittyi kutsumatta Stonen seuraan, kun hän oli näytöksien välillä päiväunilla.

Stone myös kertoo, että Rush tanssi hänen edessään alasti, ja tirkisteli häntä suihkussa. Rush ja Stone lähettelivät keskenään myös viestejä, jotka Stonen mukaan muuttuivat seksuaalisempaan suuntaan.

Rush on kiistänyt syytteet seksuaalisesta häirinnästä ja pahoitellut, mikäli Yael Stone on käsittänyt hänen käytöksensä väärin.

Rush on haastanut Daily Telegraph -lehden ja sen toimittajan Jonathon Moranin hiljattain oikeuteen viime vuonna julkaistuista artikkeleista, joissa Rushia syytettiin seksuaalisesta häirinnästä näyttelijäkollegaansa Eryn Jean Norvillia kohtaan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja