Orange Is the New Black -sarjasta julkaistiin tuore traileri – tällaista on luvassa!

Piper Chapmanin ja kumppaneiden tarina saa päätöksensä heinäkuun lopussa, kun sarjan viimeinen tuotantokausi ilmestyy Netflixiin.

Orange Is the New Black -sarja päättyy tänä kesänä. Naisvankilaan sijoittuva draama oli Netflixin yksi ensimmäisiä omia tuotantoja. Sen menestys oli osoitus siitä, että niitä ehdottomasti kannattaa tehdä jatkossakin.

Kuudes tuotantokausi päättyi siihen, kun Piper Chapman (Taylor Schilling) pääsi ulos vankilasta. Samaan aikaan vankilasta vapautuivat myös Sophia Burset (Laverne Cox) ja Blanca Flores (Laura Gómez), jonka tie jatkuikin vapauden sijaan kohti vastaanottokeskusta.

Samaan aikaan Tasha 'Taystee' Jefferson (Danielle Brooks) teki paluun vankilaan karvaan oikeudenkäyntinsä jälkeen ja Lorna Morello (Yael Stone) sai mitä ilmeisimmin keskenmenon.

Nyt tarina jatkuu, ja saa ansaitsemansa päätöksen. Sarjan seitsemäs ja viimeinen tuotantokausi ilmestyy 26. heinäkuuta. Sarjasta julkaistiin sen toinen traileri keskiviikkona.

Tulevalla kaudella saadaan ainakin selville, miten Chapmanin sopeutuminen ulkomaailmaan sujuu ja miten muiden elo jatkuu vankilassa. Katso traileri alta.


Lue myös:

    Uusimmat