Oprah Winfrey törmäsi varsin samaistuttavaan kotityöpulmaan: ”On pakko olla joku metodi, jota en tajua”

0:48
Katso videolta, kuinka viikkaat villapaidan henkariin!

Peiton taiteilu pussilakanan sisään on yhtä tuskaista riippumatta ihmisen varallisuudesta tai julkisuudesta.

Yhdysvaltalaisjuontaja Oprah Winfrey on käsitellyt maailmankuulussa keskusteluohjelmassaan vakavia aiheita, kuten rasismia ja seksuaalista hyväksikäyttöä. Show’ssa vähemmälle huomiolle ovat jääneet arkisemmat ja vähäpätöisemmät ongelmat, kuten kotitöiden tekeminen.

Nyt Oprah on joutunut kääntymään miljoonien Instagram-seuraajiensa puoleen saadakseen apua jokaisen inhoamaan askareeseen: lakanoiden vaihtamiseen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Someauttajat jakoivat neuvojaan

Lähes kolme miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Oprah yrittää tunkea peittoaan valkean pussilakanan sisään. Vaikuttaa siltä, että megatähden tekniikassa olisi parantamisen varaa, minkä hän itsekin myöntää.

– Onko kellään muulla vaikeuksia saada peitto pussilakanan sisään? On pakko olla joku metodi, jota en tajua, Oprah kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Askaretta helpottava metodi todella on olemassa, somekommentoijat totesivat.

Näin saat peiton pussilakanan sisään

Runsaasti tykkäyksiä kerännyt taktiikka on pistää kaksi peiton kulmaa pussilakanan sisään ja napata niistä kiinni pussilakanan läpi. Kun ihminen sitten nousee seisomaan sängyn päälle, peitto laskeutuu pussilakanan sisään.

Toinen taktiikka on kääntää pussilakanan sisäpuoli ulospäin niin, että kädet jäävät lakanan yläkulmiin. Seuraavaksi käsillä napataan kiinni peitosta ja pussilakana pudotetaan sen päälle. Volá – valmista tuli!

Pussilakanan vaihtamisoperaatiota helpottaa, jos apuna on toinen käsipari.

– Siihen tarvitaan kaksi, vinkkaa näyttelijä Rita Wilson Oprahille.

Miljardiomaisuuden kerryttänyt Oprah voisi kiertää ongelman myös palkkaamalla kotiapulaisen.

Lakanat kannattaa vaihtaa kerran viikossa

Kun siis seuraavan kerran tappelet saadaksesi peiton sujahtamaan pussilakanan sisälle, muista ettet ole ongelman kanssa ainut. Huolimatta askareen aiheuttamasta päänvaivasta, kannattaa lakanat vaihtaa puhtaisiin vähintään kerran viikossa – muutoin nukkuu seuranaan liuta kuvottavia kumppaneita.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja