Naisen petivaateniksi muotoonommelluille lakanoille sai vastaansa täystyrmäyksen: ”Vaikuttaa jokseenkin epähygieeniseltä”

1:20
Osaatko silittää kauluspaidan? Katso ohjeet videolta.

Aikaa ja hermoja säästävä kikka muotoonommelluille lakanoille on saanut somessa raivokkaan vastaanoton.

Lakanoiden vaihtaminen on yksi vihatuimmista kotitöistä. Oman lisänsä tuskaan tuovat kuminauhalliset, muotoonommellut lakanat. Ne toki pysyvät hyvin paikoillaan sängyssä, mutta niiden viikkaaminen voi olla hermoja riipivää puuhaa – ainakin jos tavoittelee siistiä lopputulosta.

Eräs yhdysvaltalaisnainen on ratkaissut ongelman luovalla tavalla. Twitterissä kikka kuitenkin tyrmättiin, kertoo brittimedia The Sun.

Niksiä pidettiin saastaisena

@Shenanigans_luv-käyttäjän jakama petivaatekikka kuuluu yksinkertaisuudessaan näin: Petaa sänkyyn kerralla kaksi tai kolme muotoonommeltua lakanaa päällekkäin. Kun päällimmäinen lakana on likainen, ota se pois. Näin säästyt jatkuvalta lakanoiden vaihtamiselta, viikkaamiselta ja petivaatteiden rypistymiseltä kaapissa.

Tähän mennessä twiitti on kerännyt 14 500 tykkäystä ja 1600 uudelleentwiittausta. Yleisesti kommentoijat ovat sitä mieltä, että kikka on käyttökelvoton erityisesti sen epähygieenisyyden vuoksi. Moni puistelee päätään miettiessään kaikkia pieruja ja hikipisaroita, jotka imeytyvät päällimmäisen lakanan läpi alimpiin kerroksiin.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

– Tämä vaikuttaa jokseenkin epähygieeniseltä, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi.

– Tämä tarkoittaa, että kaikki lakanat sängyssä ovat likaisia, toinen komppaa.

– Et selvästi hikoile painajaisissa, kuten minä, kolmas kirjoittaa.

Osa myös pohtii, voiko kolmen muotoonommellun lakanan päällä nukkuminen tuntua mukavalta.

Kriitikoille @Shenanigans_luv on vastannut, ettei heidän tietenkään tarvitse kokeilla hänen lakanakikkaansa.

Tässä paras vinkki muotoonommeltujen lakanoiden viikkaamiseen ikinä

Kaikki eivät kuitenkaan tyrmää petivaateideaa. Eräs nainen kertoo käyttäneensä samaa niksiä roskapusseihin, mutta ei koskaan ajatellut kerrosten toimivan myös lakanoiden kohdalla.

Niille, jotka kamppailevat muotoonommeltujen lakanoiden viikkaamisen kanssa, eräs kommentoija antaa ammattilaismaisen vinkin:

– Sinun ei tarvitse viikata lakanoita laittaaksesi ne pois, voit vain työntää ne kaappiisi viikkaamattomina, hän kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja