Opettajan koskettava viesti muistuttaa, mitä lapset oikeasti muistavat joululomastaan – tärkeä muistutus stressaaville vanhemmille

Opettaja tietää, etteivät lahjat ole lapsille joulun tärkeintä antia. Kouluun palattuaan he muistelevat aivan muita asioita.

Intagramissa nimimerkillä andgreenandblue esiintyvä opettaja muistuttaa koskettavassa viestissään, mikä lapsille jää joululomasta todella mieleen. Asiasta kertoo muun muassa Popsugar-sivusto.

Lasten kehityksestä kiinnostunut opettaja ja äiti muistuttaa, että lapset toki nauttivat joululahjoista, mutta ne eivät painu samalla tavalla muistoihin kuin perheen yhdessäolo.

0:24

Näin opettaja kirjoittaa


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

– Joka tammikuu, kun lapset palaavat kouluun, he kertovat minulle joululomastaan. He kertovat, miten kaikki pysyivät päivän sisällä ja katsoivat televisiota. He kertovat kävelystä kylmässä säässä McDonald’siin, nainen kirjoittaa ja jatkaa.

– He kertovat olleensa isoäitinsä luona ja jännittäneensä, milloin tulet töistä kotiin. He kertovat, miten annoit käpertyä sängyllesi. He kertovat, kuinka pelasitte korttia ja menitte yhtenä päivänä uimaan, mutta unohditte pyyhkeet.

– He kertovat uudenvuoden kyläilystään ystävänsä luona, ja kuinka he valvoivat keskiyöhön. He kertovat, miten kiva oli olla osa päivistä pyjamassa ja osa ulkona.

– He mainitsevat lahjat, mutta heille joulu merkitsee sinua, sinun rakkauttasi ja aikaasi, rutiineja ja turvallisuuden tunnetta. Sinä olet heidän lempiasiansa.

Osuva muistutus vanhemmille

Kirjoitus on kerännyt kiittäviä kommentteja. Monille joululahjoja stressaaville vanhemmille opettajan viesti on osuva muistutus.

– Mahtava muistutus, kommentoi eräs äiti.

– Kaunista. Kiitos, kiittää toinen.

– Rakastan tätä – onpa tärkeä ja totta oleva sanoma, peukuttaa kolmas.

Lähteet: Instagram, Popsugar

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja