Onnea! Maisa Torppa viettää tänään syntymäpäiväänsä: "Kolmenkympinkriisistä ei tietoakaan!"

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä 13:12
Maisa Torppa paljastaa MTV Uutisten erikoishaastattelussa, kuinka päätyi lentoemännäksi

Julkkiskaunotar Maisa Torppa täytti 17. huhtikuuta 29 vuotta.

Helmikuussa avioituneella Maisa Torpalla on jälleen syytä juhlaan. Julkkiskaunotar viettää nimittäin syntymäpäiväänsä perjantaina 17. huhtikuuta.

Torppa julkaisikin perjantaiaamuna seuraajiensa iloksi näyttävän selfien Instagram-tilillään.

– 29 mittarissa. Kolmenkympinkriisistä ei (vielä) tietoakaan!! kaunotar kirjoitti kuvatekstissä.

Torppa on nuoresta iästään huolimatta ollut julkisuudessa jo yli kymmenen vuotta. 

Hän kertoi hiljattain Helsingin Sanomien Nyt-liitteen haastattelussa, ettei suunnitellut ryhtyvänsä julkkikseksi. Kaikki kuitenkin muuttui hetkessä, kun hän oli 17-vuotias ja istui ratikkapysäkillä. Tuttu nainen oli sattunut paikalle ja alkoi houkutella lukiolaista mukaan Miss Bikini -kilpailuun.

Torppa osallistui ja voitti kilpailun vuonna 2009, ja on siitä saakka ollut toistuvasti otsikoissa.

Sittemmin hän on työskennellyt televisiossa chat-juontajana ja osallistunut useisiin tosi-tv-ohjelmiin.

– Vuosi sitten elämässäni oli suurin kriisin. Sain tietää edellisestä suhteestani ihan järkyttäviä asioita. Näiden tietojen jälkeen yritin saada tunnit kulumaan elämässäni, hän muisteli talvella MTV Uutisten haastattelussa sitä, kuinka päätyi ilmailualalle.

– Avasin Facebookin ja siinä oli, hae lentoemännäksi. Siltä seisomalta täytin hakemuksen. Ajattelin, että uskallan, kun kukaan ei enää estä minua. Olin elänyt niin pitkään toiselle ihmiselle.

Torppa seurusteli useamman vuoden ajan ja ehti kihloihinkin rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa. Pari erosi viime syksynä myrskyisien käänteiden jälkeen.

Uusi onni löytyi nopeasti, ja Torppa avioitui helmikuussa Helsingissä it-alalla työskentelevän Mikko-rakkaansa kanssa.

– Meidän päivä oli täydellisin mahdollinen. Niin paljon onnea ja naurua! onnellinen morsian kirjoitti Instagramissa pian häiden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat