Lentoemännän työstä lomautettu Maisa Torppa paljastaa, miksi ei ole palaamassa hoitajan töihin – kirjoitti rehellisen vastauksen fanilleen

13:12
Maisa Torppa MTV Uutiset Liven erikoishaastattelussa.

Lomautettuna lentoemännän työstään oleva Maisa Torppa lomailee paraikaa Levillä. 

Tätä nykyä lentoemäntänä työskentelevä Maisa Torppa lomailee paraikaa Levillä ystäviensä kanssa. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan idyllisestä talvimaisemasta lomareissultaan.

Pian julkaisun jälkeen kommenttikentässä alettiin kysyellä Torpan työkuvioista.  Torppa on tällä hetkellä lomautettuna lentoemännän työstään. Hän kertoo asiasta Instagramissa.

Hänellä on myös lähihoitajan koulutus, jonka parissa hän työskenteli hetken aikaa keväällä koronapandemian halvautettua lentoliikenteen. Juuri ennen lähihoitajan töihin paluutaan Torppa kommentoi Vappu ja Marja Live -ohjelmassa haluavansa kantaa kortensa kekoon koronakriisin keskellä menemällä töihin vanhainkotiin.

Torppa avautui pian töihin paluun jälkeen Instagramissa siitä, kuinka oli tullut itkien kotiin, kun yhteishenki työpaikalla oli ollut niin huono. 

Eräs seuraajista uteli nyt jälleen, onko lomautettuna oleva Torppa miettinyt vielä hoitoalan kuvioita. Samassa hän toteaa, ettei joka paikassa hoitoalalla ole niin huonot oltavat. 

–  Tämän lomautuspätkän mä päätin ottaa aikaa itselleni ilman stressiä. On tullut mentyä tukka putkella useat vuodet ja elämässä ollu tosi kuluttavia asioita. Aion siksi nyt hyvällä omalla tunnolla yrittää kääntää tämän lomautuksen positiivikseksi ja ladata akkuja, Torppa vastaa seuraajansa viestiin. 

Torpan elämässä on ollut viime vuosina turbulenssia. Hän erosi viime syksynä rallitähti Jari-Matti Latvalasta. Erosta on uutisoitu vielä pitkään sen jälkeenkin, kun Torppa on kertonut ex-miehensä pettäneen häntä heidän suhteensa aikana.

Myös Latvala myönsi asian syksyllä julkaistussa elämäkerrassaan, mutta totesi samassa, että Torppa olisi pettänyt häntä heti kihlajaisten jälkeen, vuonna 2017. 

Ex-parin hääsuunnitelmat olivat Latvalan kirjan mukaan jo pitkällä, mutta rallitähti päätti perua häät viime hetkellä. Ystävänpäivänä Torppa avioitui uuden miehensä, it-alalla työskentelevän Mikon kanssa.

Latvala myönsi vastikään MTV Uutisten haastattelussa, että he tekivät eropäätöksen yhdessä Torpan kanssa noin vuosi sitten.

– Tiesin, että Maisalla on uusi ihminen, jonka kanssa hän alkaa seurustelemaan. Se oli yllätys, että naimisiin meno tapahtui niin nopeasti. Henkilökohtaisesti en toivo muuta kuin kaikkea hyvää Maisalle ja hänen elämäänsä. Minä olen erittäin iloinen, jos hän on onnellinen. Se on elämässä tärkeintä, että ollaan onnellisia, Latvala kertoi MTV Uutisten haastattelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja