Kerttu Rissanen täyttää 25 vuotta – flunssaan sairastunut näyttelijä sai yllätykseksi luksuslahjan

Kerttu Rissasen synttärisuunnitelmat muuttuivat lennosta. 

Entinen Salatut elämät -näyttelijä Kerttu Rissanen viettää 23. helmikuuta 25-vuotissyntymäpäiväänsä. Toisin kuin oli suunnitellut, joutuu hän juhlistamaan merkkipäiväänsä kotisohvalla.

– It’s my birthday... tämä synttäripäivä menee flunssaisena maatessa kotona (ei onneksi ole korona). Tarkoituksena oli mennä maman kanssa syömään ja kaikkea kivaa, mutta nyt sit kutsuu vaan kotisohva ja Netflix, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Rissanen kertoo heränneensä kuitenkin ihanaan yllätykseen, jonka järjesti avopuoliso, Salatut elämät -sarjasta tuttu Sami Uotila.

– Olipa kuitenkin ihana herätä yllätykseen. Toinen oli käynyt hakemassa gluteenittomia kakkusia ja ostanut lahjan.

Rissanen julkaisi kuvan herkullisen näköisistä kakuista, joita koristaa H, B ja D kakkukynttilät eli happy birthday,  joka tarkoittaa hyvää syntymäpäivää.

Kortissa on kuva Louis Vuitton -laukusta ja tekstiksi on kirjoitettu "Ihanaa 25.v päivää! Rakas Kerttu".

Rissanen on saanut lahjaksi kimpun punaisia ruusuja ja luksusmerkki Louis Vuittonin paketin. Ei kuitenkaan selviä, mitä se pitää sisällään.

Voit selata kuvia nuolesta. 

Tiivis ystävyys

Rissanen nähdään Nelosella starttaavassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Hän kertoi ohjelman etäpressitilaisuudessa MTV Uutisille, että sai kuvauksista paljon uusia ystäviä.

– Ystävystyin erityisesti Nikon (Saarinen) ja Suvin (Pitkänen) kanssa ja ollaan pidetty nyt paljon yhteyttä. Suvistakin on tullut yksi läheisimmistä ystävistäni. Olen siitä tosi onnellinen, Rissanen kertoi. 

Elämää Salkkareiden jälkeen

Rissanen näytteli aiemmin Salatuissa elämissä, kunnes jätti roolinsa Sanni Pohjosena. Nykyisin hän ohjaa jumppia pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa kuntokeskuksissa. 

– Olen pitänyt hetken taukoa näyttelemisestä Salkkareiden jälkeen ja on ollut oikeastaan aika ihanaa, kun olen saanut hengähtää. Olen tehnyt 17-vuotiaasta asti montaa asiaa samaan aikaan. Huomasin, että tarvitsen hengähdystaukoa elämässäni, että voin miettiä mitä haluan siltä, hän totesi Selviytyjien pressissä. 

Rissanen on pohtinut sitä, josko hän palaisi takaisin koulun penkille. 

– Mulla on Valtsikassa opiskelupaikka odottamassa. En vain tiedä, onko sosiaalitieteet se, mitä haluan. Opiskelu minua kuitenkin kiinnostaa. Aloitin nyt joogaohjaajakoulutuksen, hän paljastaa. 

LUE MYÖS: Ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen julkaisi kuvan sairaalavuoteelta – pääsi vihdoin odotettuun operaatioon: "On ollut pitkä tie"

Näyttelemistä Rissanen ei ole kuitenkaan jättämässä. Jos koronatilanne sallii, hän hyppää kesäteatteriin Lappajärvelle ja on avoin myös muille ehdotuksille.

– Olen huomannut, että sydämeni sykkii vahvasti hyvinvointialaa kohtaan. Olisi ihana opiskella jotain siihen liittyvää. Huomaan myös, että on alkanut tulla ikävä jo näyttelemistä. Haaveenani olisi, että saisin tehdä työkseni esiintymistä, liikuntaan sekä hyvinvointiin keskittyvää. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja