Miss Helsingin kruunun menettänyt Jessica Ruokola teki sopimuksen Playboyn kanssa

Jessica Ruokola on Suomen uusin Playboy-tähti. 

Jessica Ruokola tuli tunnetuksi viime tammikuussa, kun hänet kruunattiin vuoden 2016 Miss Helsingiksi.

Ruokolan missivuosi kuitenkin loppui lyhyeen, sillä hän joutui luopumaan kruunustaan jo kesäkuussa suuren kohun myötä. 

Ruokola joutui miesystävänsä pahoinpitelemäksi kruunajaisviikonloppunaan, mutta hän ei halunnut tehdä asiasta rikosilmoitusta. Oikeuden mukaan Ruokolan miesystävä oli syyllistynyt pahoinpitelyyn ja hänet tuomittiin viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen toukokuun puolivälissä.

Kohun jälkeen Ruokolan elämässä puhaltavat täysin uudet tuulet, sillä hän paljastaa Instagramissa tehneensä sopimuksen Playboyn kanssa.

– Nyt se on virallista! hän iloitsee jakamansa kuvan yhteydessä. 

Ruokolan sopimuksesta Playboyn kanssa kertoi ensimmäisenä Iltalehti. Ruokola paljastaa Iltalehden haastattelussa saaneensa kutsun Portugaliin Playboy-kuvauksiin jo puoli vuotta sitten. 

Hän kertoo pitäneensä sopimuksen maailman tunnetuimman miestenlehden kanssa pitkään salassa.

– Tätä on ollut tosi vaikeaa salata näin pitkään. Vanhempieni, poikaystäväni ja muutaman läheisen ystävän lisäksi koko hommasta ei tiennyt kukaan muu. Oli pakko pitää piiri pienenä, sillä pelkäsin loppuun asti, että koko homma kuivuu kokoon. En halunnut missään vaiheessa olla yksi niistä, jotka sanovat, että ovat ehkä menossa johonkin, Ruokola perustelee haastattelussa.

Vaikka Ruokola ei olekaan enää hallitseva missikaunotar, hän on julkaissut Instagram-tilillään säännöllisesti rohkeita ja seksikkäitä kuvia.


Lue myös:

    Uusimmat