Suomeen rantautunut uusi sometrendi järkyttää Erika Heliniä – imettämistä seksualisoidaan

Tällaisia summia Onlyfans-tähti Erika Helin tienaa 1:43
Katso myös: Tällaisia summia Onlyfans-tähti Erika Helin tienaa

Erika Helin puhuu somessa trendistä, jonka hän on havainnut rantautuneen myös Suomeen.

Miss Suomi -kilpailusta ja Playboysta julkisuuteen ponnahtanut mediapersoona ja Onlyfans-sisällöntuottaja Erika Helin nimeää tuoreessa Instagram-postauksessaan trendin, jonka hän on järkytyksekseen huomannut rantautuneen myös Suomeen. Kyseessä on rintaruokinnan seksualisointi Onlyfans-sivujen markkinointia varten.

Helin törmäsi trendiin ensimmäistä kertaa, kun hän huomasi ulkomaisen sisällöntuottajan julkaisun trendaavan Instagramissa.

– Videot herättävät niin paljon järkytystä ja vihaa, että niitä jaetaan ja kommentoidaan matalalla kynnyksellä, katsotaan monta kertaa putkeen loopilla, jaetaan kavereille. Ja siitähän algoritmi tykkää. Viraalivideon katsojien joukossa on ihan varmasti niitäkin keitä tämä näky kiihottaa ja menevät siltä istumalta tilaamaan kanavan, Helin kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Naisten nännien näkyminen kuvissa, videoissa tai digitaalisesti luoduissa sisällöissä sallitaan Instagramin yhteisösäännöissä ainoastaan silloin, jos kyseessä on imetys, synnytys tai synnytyksen jälkeinen tilanne tai terveydenhoitoon liittyvä tilanne, esimerkiksi rintasyöpäkampanja.

Helinin mukaan trendissä naiset ottavat vauvanuken, jota he esittävät ruokkivansa, ja paljastavat sen turvin rintansa julkaisuissaan.

– En yleensä tykkää sanella mitä naiset voi ja mitä naiset ei voi tehdä. Kannatan tasa-arvoisia sääntöjä niin alastomuuden kuin pukeutumisen suhteen. Instagram on tunnetusti herkkä poistamaan naisten kuvia ja rajoittamaan niiden näkyvyyttä pienestäkin "rikkeestä" ja säännöt senkun kiristyvät AI-moderaattorien kehittyessä, Helin kirjoittaa.

Helinin mukaan häneltä on esimerkiksi poistettu Instagram-kuvia, joissa on näkynyt liikaa paljasta selkää. Mikäli viihtyy vähäpukeisena, on Helinin mukaan käytettävä kekseliäisyyttä, miten pysyä relevanttina Instagramissa.

– En nyt näe silti, että "seksikäs rintaruokinta" menisi mitenkään tasa-arvon nimissäkään läpi. Yksinkertaisesti ei. Kauheimmissa skenaarioissa mietin, voiko tällaisella trendillä olla vaikutusta julkisilla paikoilla imettävien äitien ja heidän vauvojensa turvallisuuteen, hän jatkaa.

Helin myös pohtii, kenelle tällainen materiaali on oikeasti suunnattu.

– Ei ole kaikki ihan hyvin, jos sylivauvoja sisältävä materiaali kiihottaa. Sillon hakeudutaan hoitoon eikä Onlyfansiin, hän kirjoittaa.

– Trendi on nyt siis rantautunut Suomeenkin. Mä olen todella todella surullinen kaikkien niiden Onlyfans- tai seksityötä tekevien puolesta, kenen jo valmiiksi hankalaa asemaa tällaiset ajattelemattomat ihmiset toiminnallaan huonontaa, hän jatkaa.

Postauksensa lopussa Helin kysyy seuraajiensa ajatuksia aiheeseen liittyen. Moni komppaa häntä julkaisun kommenttikentässä.

– 100% samaa mieltä kanssasi. Tuoreena äitinä tällänen ahdistaa todella paljon. Hyi elämä miten sairasta, yksi kirjoittaa.

– Kiitos kun postasit tästä, oon sun kanssa täysin samaa mieltä, toinen kommentoi.

– Kiitos kun puhut tärkeästä aiheesta! kolmas kiittää.

Lue myös:

    Uusimmat