Onlyfans-tähti Crista Jaatinen oli kuolla pakaraimplanttileikkauksen seurauksena, mutta jatkoi silti operaatioissa käymistä – esittelee leikkausarpensa tv-ohjelmassa

Onlyfans-tähti Crista Jaatinen esittelee pakaraoperaationsa leikkausarvet 1:24
Videolla Onlyfans-tähti Crista Jaatinen esittelee pakaraoperaationsa leikkausarvet

Crista Jaatinen kävi vain 17-vuotiaana pakaraoperaatiossa, joka koitui hänelle hengenvaaralliseksi.

Veitola.doc-dokumenttisarjan toisen kauden kolmannessa jaksossa käsitellään kauneuskirurgiaa ja pistoshoitoja. Jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola tapaa somesta tutun vaikuttajan ja Onlyfans-tähden Crista Jaatisen, 24, jolle on tehty useita kauneusoperaatioita.

Jaatinen kertoo Veitolalle, että ulkonäkö on hänen tärkein myyntivalttinsa vaikuttaja- ja Onlyfans-työssä.

– Mutta myös persoonani on tosi tärkeä, ei vain ulkonäkö, hän lisää.

Jaatinen oli vain 17-vuotias, kun hänelle laitettiin pakaraimplantit liettualaisella klinikalla. Hän sai idean leikkaukseen tutultaan, joka oli käynyt samaisessa operaatiossa.

– Mielestäni se näytti kivalta, ja siitä se sitten lähti. Se oli tosi tyhmää, mutta olen ollut niin nuori, etten ole ajatellut. Ei minulla ollut mitään syytä operaatioon, hän kertoo Veitolalle. 

Kivannäköisten pakaroiden sijaan Jaatinen sai operaation jälkeen kolme hengenvaarallista tulehdusta. Tulehdusta koetettiin hoitaa, mutta se palasi aina rajumpana takaisin.  

Lopulta Jaatinen kiidätettiin Suomessa ambulanssilla sairaalaan, jossa lääkäri sanoi hänen kroppansa olevan niin huonossa kunnossa, että hänellä on 50 prosentin mahdollisuus selvitä hengissä implanttien poistoleikkauksesta.

– Selvisin leikkauksesta hengissä, mutta leikkauksessa jouduttiin poistamaan osa omasta pakaralihaksestani, Jaatinen kertoo.

Jaatinen masentui implanttien poistamisen jälkeen. Oma kroppa näytti epämuodostuneelta ja peilistä tuntui näkyvän vain vikoja. Alkoi kropan pakonomainen korjaaminen.

– Kun jälkikäteen mietin, niin en edes ymmärrä, minkä takia kirurgit ovat suostuneet leikkauksiin, hän pohtii.

Jaatinen hakeutui "korjausleikkaukseen", jossa hänen pakaroihinsa lisättiin rasvaa. Nyt Jaatinen kuitenkin toteaa, että mitä enemmän rasvaa lisättiin, sitä hirveämmältä lopputulos näytti siinä vaiheessa, kun turvotus oli laskenut. 

Kun rasvan lisääminen sai riittää, alkoi Jaatinen etsiä kirurgia, joka osaisi poistaa hänen pakaroistaan kaiken ylimääräisen. Jaatinen löysi kirurgin ja hänelle toteutettiin operaatio, jossa koko hänen alaselkänsä viillettiin auki ja häneltä poistettiin 1,7 kiloa ihoa.

– Niin paljon kaikki siirretty rasva ja kudos painoivat, Jaatinen kertoo.

– Se vaati ison arven, mutta olen niin tyytyväinen, hän jatkaa.

Jaatinen on syönyt vahvoja opiaatteja operaatioista aiheutuneisiin kipuihinsa jo neljän vuoden ajan. Hän kärsii kovista hermokivuista erityisesti vasemmassa pakarassaan.

Kokemustensa myötä Jaatinen on päättänyt, ettei enää korjaa mitään, mikä ei ole rikki. 

 – Minulla tulee joskus eteen vielä rintaleikkaus, koska implantit pitää aina vaihtaa, mutta en aio tehdä mitään leikkausta, mitä ei ole pakko tehdä, hän sanoo.

Yllä olevalta videolta näet, miltä Jaatisen pakaraleikkauksen arvet näyttävät nykyisin. 

Veitola.doc MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat