Mainos

Onko tässä upein raskauskuva koskaan? Äiti poseeraa kuuden keskenmenon jälkeen

Valokuvaaja ikuisti useita menetyksiä kokeneen odottavan äidin kuvaan, joka kunnioittaa aintulaatuisella tavalla kaikkia hänen enkelivauvojaan. 

Elokuussa isä Kevin Mahoney pyysi valokuvaaja Joann Marreroa ottamaan kuvia hänen raskaana olevasta vaimostaan Jessicasta, joka odotti paraikaa pariskunnan toista lasta. Raskaus oli pariskunnalle merkittävä, sillä he olivat kamppailleet pitkään hedelmällisyysongelmien kanssa.

Esikoispojan syntymän jälkeen äiti joutui kokemaan peräti kuusi keskenmenoa, ennen kuin toinen raskaus lopulta onnistui. Mahoneyt halusivat ikuistaa raskauden, sillä äidin vatsassa kasvava lapsi kuvastaa useita menetyksiä kokeneelle perheelle ennen kaikkea toivoa. 

"On kunnia kantaa tätä sateenkaarivauvaa"

Valokuvaaja Joann Marreron taitojen ansiosta nämä äitiyskuvat ylittivät kaikkien odotukset. Kuvaaja tiesi välittömästi tehtävänannon saatuaan, että kuvista tulisi tehdä aivan erityisiä.

Marreron kertoo ulkona järjestettyjen kuvausten olleen hauska ja kirjaimellisesti melko räjähtävä yllätys koko perheelle. Yksi kerrallaan värilliset savupommit räjähtivät ilmaan luoden taivaalle upeat sateenkaaren värit odottavan äidin taustalle. Kuvaukset muodostuivat kuitenkin melko sotkuisiksi, kun väriaine tarttui paikallaolijoiden vaatteisiin ja hiuksiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikki tämä oli kuitenkin vaivan arvoista, sillä lopputulos oli aivan upea.

– Koko sen ajan Jess seisoi tyynenä ja hänen raskausajan hehkunsa paistoi yhdessä hänen naurunsa kanssa. Tämä oli ehdottomasti hänen hetkensä, niin ylpeä toista kertaa odottava äiti, Marreron kertoo.

Sekä äiti että valokuvaaja julkaisivat tämän uskomattoman odotuskuvan Facebook-sivuilleen, ja palaute on ollut ainoastaan positiivista. Myös Birth Without Fear-sivusto julkaisi kuvan omilla sivuillaan. Kuvaaja kertoo olevansa ylpeä otoksestaan ja kertoo perheen todella ansainneen sen. Hänen mukaansa kuva antaa myös toivoa ja valoa muille menetyksiä kokeneille perheille.

– Kuuden menetyksen jälkeen on kunnia kantaa tätä sateenkaarivauvaa. Toivon, että tarinani auttaa muita ymmärtämään, että he eivät ole yksin, vaikka menetyksen ja hedelmättömyyden tie onkin synkkä ja yksinäinen, Jessica kertoo.

6:35

Lähde: Huffingtonpost 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.