Mainos

Äidin viimeinen toive toteutui – tyttö pukeutui äitinsä hääpukuun koskettavissa kuvauksissa

Perhe toteutti syöpään menehtyneen perheenäidin viimeisen toiveen ainutlaatuisen kuvaussession avulla. 

Neljävuotias Nora Davis pukeutui äitinsä käyttämään hääpukuun, pujotti sormeen hänen sormuksensa ja asettui kameran eteen kuvauksia varten. Kuvausten avulla perhe halusi kunnioittaa syöpään menehtyneen äidin muistoa, joka tulee elämään heidän mielissään ikuisesti.

Eli täyttä elämää viimeiseen saakka

Kolmen lapsen äiti Amber Davis, 28, menehtyi kohdunkaulan syöpään pitkän taistelun uuvuttamana kesäkuussa 2015. Amberin sisko Adrianne Blackwelder kuvailee naista hyväsydämiseksi henkilöksi, joka asetti aina muut etusijalle. 

Vaikka kolmen lapsen äidillä oli kovia kipuja, hän jaksoi silti kannustaa muita. Kun lähipiiri suri naisen sairautta, hän itse eli täyttä elämää aivan elämänsä viime hetkille saakka.

– Hänellä oli kaunein nauru, iloinen ja todella hauska. Hän oli kuin äitien roolimalli. Hän oli rauhallinen, vaikka asiat menivät hulluiksi, Blackwelder kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pian syöpädiagnoosin saamisen jälkeen äiti keksi kauniin idean valokuvaussessiosta, joka vahvistaisi äidin ja tyttären välistä sidettä. Vaikka äiti ei itse ehtinyt nähdä suunnitelmaansa käytännössä, perhe päätti toteutta äidin idean kunnioittaakseen hänen muistoaan. 

Nyt reilu vuosi myöhemmin kuvaukset päätettiin toteuttaa ja tytär Nora puki päälleen saman mekon, jota hänen äitinsä oli käyttänyt hääpäivänään helmikuussa 2011. Jopa hänen hiuksensa kammattiin samalla tavalla kuin hänen äidillään aikoinaan. Kuvaukset onnistuivat paremmin kuin kukaan osasi odottaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Luulin sen olevan tunteellista, mutta se oli oikeastaan vain hauskaa. Puhuimme Amberista ja heidän hääpäivästään, Blackwelder kertoo.

Äidin viimeinen toive oli, että hänen lapsensa tulisivat muistamaan hänet ikuisesti. Kuvausten ansiosta tämä harras toive saatiin taatusti toteutettua. 

Video: Myös tämän naisen epäitsekäs teko koskettaa. 

1:03

Lähteet: Yahoo, ABCNews 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.