Onko tässä jo perumisen maailmanennätys? Kolmatta kertaa Suomen-keikkansa peruneen Travis Scottin tuuraajankin keikka peruuntui Ruisrockissa: "Tunnelma on äärimmäisen apea"

0:24
Travis Scottin tuuraajan keikka peruuntui Ruisrockissa.

Rap-artisti Travis Scottin tuuraajaksi eilen kiinnitetyn hiphop-trio Migosin esiintyminen Ruisrockissa on peruuntunut, festivaali kertoo.

Bändin tekninen henkilökunta saapui Ruisrockin tiedotteen mukaan Turun Ruissaloon aamulla, mutta kolme solistia jäi jumiin Frankfurtin lentokentälle lentokoneen teknisten ongelmien vuoksi.

Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä kertoo, että sekä Ruisrock että artistin edustajat yrittivät etsiä solisteille viimeiseen asti lentokonetta ja lentäjää, jolla heidät saataisiin Suomeen.

– Aika ei riittänyt. Nyt tunnelma on äärimmäisen apea, Niemelä kuvaili STT:lle hieman ennen puoli yhtätoista illalla.

Migosin esiintymisen oli tarkoitus alkaa kello 22.30. Niemelän mukaan Migosin peruuntuminen tarkoittaa sitä, että festivaali loppuu jo aiemmin.

Niemelä kertoo Ruisrockin saaneen lauantaina virallisen tiedon Travis Scottin konsertin peruuntumisesta. Syyksi artisti ilmoitti logistiikkaongelmat.

Scott on aiemmin perunut Suomen-keikkansa myös Tampereen Blockfestissa vuosina 2016 ja 2018. Viimeksi syynä oli Blockfestin mukaan Scottin esiintyminen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa.

Scott esiintyi Ruisrockissa vuonna 2017.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja