Mainos

Onko tämä paras suojakuori iPhone 7:lle? Ei juuri paksuutta lisää

Monet haluavat suojata arvokkaan iPhonensa suojakuorilla. Myös uusille iPhone 7 -malleille on esitelty aiemmista iPhone-sukupolvista jo tuttu Peel-suojakuori, jonka erikoisuus on sen ohuus.

Peel-kuori on vain 0,35 millimetriä paksu, joten se ei lisää juurikaan paksuutta tai muutenkaan kokoa iPhone 7 tai iPhone 7 Plus -puhelimeen.

iPhone 7 -malleille Peel Super Thin Case -kuori on tarjolla neljänä eri värinä – mustana, hopeisena, kultaisena sekä ruusukultaisena. Kuori on jonkin verran läpinäkyvä, joten se jättää esiin muun muassa Apple-logon laitteen takana.

Peel-kuoret sekä iPhone 7:lle että iPhone 7 Plussalle ovat myynnissä jo sen omassa verkkokaupassa 24,99 dollarin hintaan ja toimituksesta Suomeen postikuluja tulee lisäksi 5 dollaria. 29,99 dollarin yhteishinta vastaanoin 27 euroa.

iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan muotoilu eroaa edeltäjistään erityisesti takakameran sijoittelun ja koon osalta, joten iPhone 6 ja iPhone 6s -suojakuoret eivät välttämättä sovi uusiin puhelimiin. Ilmoitettujen pituuden, leveyden sekä paksuuden osaltaiPhone 7 ja iPhone 7 Plus ovat kuitenkin aivan identtiset edeltäjiensä kanssa.

Koska Peel-kuori on varsin ohut, ei se välttämättä suojaa rajummilta iskuilta. Pieniltä naarmuilta se kuitenkin suojaa muuten paitsi näyttölasia, joka tarvitsee esimerkiksi oman suojakalvonsa tai panssarilasinsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.