Onko tämä emoji suosikkisi? Nuorten mukaan auttamattomasti "out"

12 merkkiä siitä, että olet aito xenniaali 1:12
Milleniaaleista on moni kuullut, mutta oletko kuullut xenniaaleista? 12 merkkiä siitä, että olet osa tätä "mikrosukupolvea"!

Nuorten mukaan itkunauruemoji on nyt "out".

Onko itkunauruemoji suosikkisi? Nuoremmalla sukupolvella on sinulle huonoja uutisia: kyynelet silmissä naurava emojinaama ei ole enää "cool", kertoo CNN.

Itkunauru ei enää cool, koska "vanhemmat ihmiset" käyttävät sitä

Nyt nuorison tuomion on saanut itkunaurava hymynaama, joka on "out".

– Käytän kaikkea, paitsi nauruemojia. Lakkasin käyttämästä sitä vähän aikaa sitten, koska huomasin vanhempien ihmisten käyttävän sitä, esimerkiksi äitini, vanhempien sisarusteni, ja yleisesti vanhempien ihmisten, 21-vuotias Walid Mohammed kommentoi CNN:lle.

21-vuotias Stacy Thiru käytti itkunaurun sijaan aidosti itkevää emojia ja jopa kertoi, ettei edes onnistunut löytämään itkunauravaa naamaa iPhonensa näppäimistöstä.

Stacyn mukaan myös vinossa oleva, itkunaurava naama on "out", sillä "edes hänen äitinsä" ei käytä sitä.

Itkunauru on "oman suosionsa uhri"

Itkunauru lisättiin emojisanakirjaan vuonna 2015, ja jo vuonna 2017 se oli "maailman suosituin emoji". Itkunaurulla on edelleen ihailijansa: se oli Emojipedian mukaan myös vuoden 2020 suosituimpia emojeja, ja symbolien käyttöä Twitterissä seuraavan Emojitrackerin mukaan itkunauru on edelleen tunneilmauksista suosituin.

– Kyynelet silmissä naurava emoji on oman suosionsa uhri, uskoo nettikieleen erikoistunut Gretchen McCulloch.

– Jos kuvaat digitaalista naurua vuosikausien ajan samalla tavalla, se alkaa tuntua epäaidolta. Liioitteluefekti kuluu jatkuvan käytön vuoksi.

Pääkallo on korvannut nauravan emojin

Osalle nuorista pääkalloemoji on korvannut itkunaurun; pääkallolla voi viestiä "kuolevansa", koska asia on niin hauska.

Toisaalta vanhemmat netinkäyttäjät käyttävät emojeja kirjaimellisesti, mutta Z-sukupolvi antaa niille omia merkityksiään. Esimerkiksi cowboy-hattua käyttävä naurunaama saattaa merkitä kiusallista tilannetta.

Lue myös:

    Uusimmat