Nyt olet virallisesti vanha! Nukkevalmistaja julkaisi "historiallisen nuken", jonka teema on 1980-luku: "Nyt meillä on vanhuudestamme julkea muistutus"

Hauska testi paljastaa eron vanhojen ja nuorten tavassa esittää olevansa puhelimessa 0:33
Hauska testi paljastaa, oletko vanha! Miten esität kädelläsi, että puhut puhelimessa? Koe näyttää eron vanhojen ja nuorten välillä.

Nukkevalmistaja American Girl julkaisi "historiallisen nuken", joka järkytti 1980-luvulla lapsuuttaan viettäneitä: nuken teema nimittäin on kasari! 

Kun ajattelet historiaa, millainen ajanjakso tulee mieleesi? American Girl -brändi ajattelee permanentteja, takatukkia ja kasaripoppia – ainakin viimeisimmän julkaisunsa mukaan. Netissä on järkytytty brändin "historiallisesta nukesta", jonka teema on 1980-luku.

Courtney-nukke on "historiallinen" kasarilapsi

Nukkevalmistajan julkaiseman kasarinuken nimi on Courtney, ja sen kerrotaan olevan "totaalinen 1980-luvun tyttö", joka esimerkiksi kuuntelee kasetteja ja harrastaa videopelien, kuten Pac-Manin, pelaamista pelihallissa. Vuotta 1986 edustavalle nukelle voi ostaa aitoihin kasarituotteisiin perustuvia leluja ja kalusteita. Esimerkiksi sen omaan huoneeseen kuuluvan tapetinkin luvataan olevan kuin 1980-luvulta. Courtneylle on jopa luotu omia kasetteja, joissa soi asiaankuuluva musiikki.

Nuken "historiallisuus" kuitenkin tuli monille 1980-luvulla lapsuuttaan viettäneille yllätyksenä.

– Joskus esiteinilapseni viittaavat elämääni lapsena "silloin 1900-luvulla", ja haluan kuolla vanhuuteen, Valerie Williams voivottelee Scary Mommy -sivustolla.

 – Niin paljon kuin me vanhemmat milleniaalit haluaisimmekin teeskennellä, että 1988 oli 15 vuotta sitten, asia ei vain ole niin. Nyt meillä on vanhuudestamme julkea muistutus uuden American Girlin "historiallisen" nuken muodossa.

"Voi hitto, olen nyt American Girlin historiallinen aikakausi"

Sosiaalisessa mediassa 1980-luvun status historiallisena kautena on herättänyt järkytystä, sillä moni tunnisti oman lapsuutensa nuken tavaroista.

"Kävittekö te vuoden 1986 vaatekomerollani?" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Nyt on olemassa vuoden 1986 American Girl -"historianukke". Hah, osa teistä todella on vanhoja, Dorca Sedai heittää Twitterissä.

– Anteeksi mitä, Alex Penland kyselee.

– Voi hitto, olen nyt American Girlin historiallinen aikakausi, Bree toteaa omassa tekstissään.

– Nyt olemassa on "historiallinen" American Girl -nukke, jonka asusteet on kiskaistu suoraan lapsuudestani. Auts, Amy O kirjoittaa.

– Olen virallisesti vanha, Heather Miekstyn toteaa.

Nuken kasarityyli ihastutti

Moni tosin tunnustaa, että haluaa lapsuudesta muistuttavan nuken itselleen. Myös Valerie ihastui siihen.

– Se, että nukke näyttää siltä, että se voisi olla mikä tahansa koulun vuosikirjan kuvista vuodelta 1986, on aika suloista, vaikka se saisikin olon megavanhaksi, Valerie toteaa.

Lähteet: Americangirl.com, Twitter, Scarymommy.com

Lue myös:

    Uusimmat