Perheenäiti avautuu seksielämästään: "3,5 minuuttia, jonka saat vaipanvaihdon ja ruoanlaiton välissä"

Amerikkalaisnaisen rehellinen tilitys vanhempien välisestä seksistä on kerännyt hurjan suosion somessa.

Pariskunnan saatua ensimmäisen lapsensa voi seksielämä muuttua radikaalistikin. Joko sitä ei ole laisinkaan tai jos on, se on hyvin hätäistä. Tämän tietää ainakin 32-vuotias neljän lapsen äiti ja The Not So Secret Life Of Us -bloggari Constance Hall, joka kirjoitti rehellisen kuvauksen Facebook-sivuilleen hänen ja miehensä harrastamasta seksistä.

Kuulostaako Hallin kuvaus tutulta?

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alla vapaa suomennos:

"Harrastimme eilen "vanhempien seksiä". 

Tiedättehän, mitä vanhempien seksi on, se on se 3,5 minuuttia, jonka saat vaipanvaihdon ja ruoanlaiton välissä,

kun huomaat, että kaikkien lasten huomio on kiinnittynyt muualle,

kun tajuat, että on kulunut melkein kuukausi siitä, kun viimeksi harrastitte seksiä, ja alkaa tuntua siltä kuin olisitte kämppäkavereita,

kun aviomiehesi viettely-yritys koostuu yhdestä makuuhuoneeseen osoittavasta sormesta toisen käden ollessa jo hänen alapäässään, 

kun asettelette itsenne sängylle niin, että toinen jalka on ovea vasten, koska äänekkääksi joukoksi lapsesi voivat olla aika hiljaisia, kun he yllättävät ihmisiä,

ja vaikka olisi kuinka kuuma, heitätte peiton yllenne siltä varalta, että joku onnistuu rynnimään sisään ja saamaan äidin ja isin kiinni "joogaamasta".

Se on aika romanttinen tilanne oikeastaan, kun kuuntelee Unelmatarhaa (lastenohjelma) taustalla tietäen, että aikasi on ohitse, kun kuulet mainokset.

Miehet ovat uskomattomia ja vaikuttavia olentoja, on inspiroivaa, kuinka he onnistuvat vain silkalla päättäväisyydellä pääsemään maaliin asti sellaisten olosuhteiden vallitessa. Me naiset, me emme ole aina niin mutkattomia.

Samalla iloisesti mietit, kuinka itse olet seksin jumalatar, ja kuinka miehesi lakkaa olemasta idiootti ainakin kokonaisen päivän ajaksi.

Minun (mieheni) oli aika vaikuttunut, vaikka vain makasin siinä roikkuvine tisseineni ja vauvamahoineni, alapää karvaisena, ja silti hän pitää minua mahtavana."

Runsaasti kommentteja

Hallin päivitys, jolla on jo yli 120 000 tykkäystä, sai aikaan yli 37 000 kommentin vyöryn muilta vanhemmilta.

"No, minä ja vaimoni harrastamme koiraseksiä joka ilta. Minä istun sängynpäässä huohottaen ja anellen, ja hän kierähtää ympäri ja esittää kuollutta."

"Odotapa, kun teillä on teini-ikäisiä! Ugh! Yritäpä harrastaa seksiä niin hiljaa kuin pystytte, koska tiedätte, että hän on viereisessä huoneessa täysin hereillä tekstaillen menemään."

"Pieni vinkki teille, vaseliinia, ei liukasteeksi, vaan levittäkää sitä makuuhuoneen ovenkahvaan, niin lapset eivät saa siitä otetta ja pääse yllättämään."

"Tämä on kautta aikojen rehellisin ja todenmukaisin lausunto, jonka nainen on tehnyt Facebookissa."

Lähde: Viral Thread

Entä millaisia seksivälineitä kotona olisi hyvä olla? Katso video:

Lue myös:

    Uusimmat