Mainos

Onko sitoutumiskammoinen miesystäväni normaali vai hullu? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olen seurustellut vähän yli viisi vuotta itseäni 10 vuotta vanhemman miehen kanssa. Ongelma on se, että mies ei halua ostaa/vuokrata yhteistä asuntoa. Hän kääntää asian niin, että minä olen hullu, kun alan puhua yhteisen asunnon ostamisesta eikä me tarvita mitään asuntoa, lapset voidaan tehdä ja hoitaa autossa. Meidän seurustelu on ollut pelkkää autoajelua yli neljä vuotta, eikä se mene siitä eteenpäin.

Minä asun isäni kanssa eikä sinne mahdu miestä. Miesystävä asuu veljiensä kanssa, eikä sinne mahdu naista, joten mitä tehdä? Eikä miestä kiinnosta kihloihin ja naimisiin meneminenkään, haukkui minut, kun kysyin asiasta. Kertaakaan ei ole oma-aloitteisesti esittänyt asiaa. En enää edes tiedä, onko mies normaali vai hullu? Minulla alkaa olla voimat lopussa, kun asiat eivät mene eteenpäin. En jaksa jatkuvaa autoajelua. Mistä tässä on kyse?" kysyy nimimerkki Kati.

Näin miesraati vastasi!

"Ikävää sanoa, mutta mies tuskin suunnittelee yhteistä elämää kanssasi. Mikäli hän suunnittelisi, hän kyllä toisi asian esille jollain tavalla. Tai ei ainakaan välttelisi asiasta puhumista. Autossa ei voi kukaan elää, ja jos miehesi ei sitä ymmärrä, en näe, että suhteenne voi muuttua paremmaksi."
– 24, avoliitossa

"Aivan pähkähullu tilanne, ainakin, jos lapsiakin tosiaan on suunnitelmissa. Kepeämpää suhdettahan voi varmasti hoitaa vaikka sitten autoreissuillakin, mutta perhettä sieltä käsin on kyllä vaikea pyörittää. Asuntoauto olisi sitten asia erikseen, mutta ilmeisesti tässä tapauksessa mies asuisi kuitenkin edelleen veljellään ja nainen isällään. Nyt nopeasti uusi mies tilalle."
– 32, sinkku

”Normaali hän ei ainakaan ole. Eihän perheellinen voi henkilöautossa koko elämäänsä viettää. Jos asuntoautosta on kyse, niin siitä loppuu tila hyvin nopeasti kesken, eikä kuulosta mitenkään miellyttävältä ratkaisulta, varsinkin kun ajattelee pidempää aikaväliä. Johan siinä seinät alkaa kaatumaan päälle, jotka ovat koko ajan täysin samat.

Toki mies voi kokea auton hänen turvasatamakseen, mutta onhan se nyt niin, että neljä seinää ja katto tarjoaa paljon enemmän turvaa kuin auto, oli koko mikä tahansa. Mies ei mielestäni ole mitenkään valmis oikeaan sitoutumiseen. Miten kävisi, jos saisitte lapsen? En usko, että mies laittaisi tikkuakaan ristiin, jotta hoitaisi lasta. Ehkä sanoisi vain, että hän on kuski ja hoitaa sen homman. Hän auttoi lapsen teon kanssa, mutta siihen loppui hänen vastuunsa. Kuulostaako se mieheltä, jonka kanssa haluat elää? Epäilen.

Perheessä tarvitaan kuitenkin omaa tilaa, jota asunto tuo. Mies vaikuttaa siltä, että hän haluaa vain liikkua, mikä on tietenkin ihan hyvä asia, mutta sitä kutsutaan vapaa-ajaksi. Lienee parempi hyväksyä, ettei hänestä ole aviomieheksi eikä hän selvästikään halua tuota enempää panostaa suhteeseen. Tosin eipä vaikuta, että hän panostaisi siihen muutenkaan, kun haukkuu sinut ottaessasi asian esille.”
– 34, sinkku

"Asuuko mies todella veljiensä kanssa, vai yrittääkö peitellä kaksoiselämäänsä, sillä asia kuulostaa juuri siltä. Että miehellä on jo kaikki, mitä sinä haluaisit ja siksi yhteinen aikanne on vain autoajelua. Voi myös olla, että mies vain pelaa samaan aikaan useamman naisen kanssa, joten ei halua pysähtyä kanssasi paikoilleen. Ja sitten vielä kolmantena vaihtoehtona on, että mies todellakin on hullu. Jätä se ja pelasta itsesi."
– 38, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.