Mainos

Miksei mies halua seksiä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Baari-illan jälkeen uusi tuttavuus tuli luokseni yöksi. Mitään pussailua kummempaa ei tapahtunut, koska mies sanoi, ettei halua, että kumpikaan joutuu katumaan, eikä kännissä säätäminen häntä muutenkaan kiinnostanut. Mies otti vasta viikon päästä yhteyttä, ja päätyi silloinkin luokseni yöksi. 

Sen jälkeen hän on ollut luonani yötä joka viikonloppu reilun kuukauden ajan, mutta edelleen yökyläilyt ovat pelkkää pussailua ja lusikassa nukkumista. Mies ei ota yhteyttä viikolla, vain viikonloppuisin. Mitä miehen päässä liikkuu? Olemme molemmat 24-vuotiaita", kysyy nimimerkki Hämmentynyt.

Näin naiset vastasivat

"Tässä pikainen vastaus sillä oletukselle, että hän on niin sanotusti ”normitapaus”, joka käy viikolla töissä ja rentoutuu viikonloppuisin baarissa alkoholin merkeissä. Olennainen kysymys: onko mies humalassa aina, kun ottaa yhteyttä? Jos, niin mielestäni on kaksi vaihtoehtoa: hän haluaa tapailla sinua muun kuin seksin takia, mutta on varsin ujo eikä uskalla lähestyä selvinpäin. Vaihtoehto kaksi on raadollisempi: hän tuntee itsensä yksinäiseksi humalassa baarissa, ja haluaa seuraa ja turvaa yksinäisyytensä karkottamiseksi. Ehkä hän suhtautuu seksiin konservatiivisesti eikä toden totta halua känniseksiä, vaan turvallista kainaloa. Kakkosvaihtoedossa ei kuitenkaan vaikuta, että hän olisi sen suuremmin valmis sitoutumaan tai haluaisi tutustua syvemmin. Jos hän on selvinpäin ottaessaan yhteyttä vain viikonloppuisin, niin en osaa todellakaan sanoa, mitä hänen päässään liikkuu."
–  46, parisuhteessa

"Minusta miesten haluttomuudesta puhutaan aivan liian vähän! Luulen, että kyseessä on yksinkertaisesti mies, jolla ei ole stereotyyppisiä seksihaluja, vaan hän haluaa vain läheisyyttä. Usko pois, hän ei ole ainoa laatuaan, mutta jos itse haluat seksiä, niin juokse karkuun!"
– 29, naimisissa

"Seurustelin kerran miehen kanssa, joka ei koskaan tehnyt aloitetta seksiin. Tätä jatkui vuosia. Ennustan sinulle samaa kohtaloa, eli vuosien lusikkaa eikä yhtään seksiä. Usko pois, jos mies haluaisi jotain, hän ilmaisisi sen. Kaikki vain eivät välitä seksistä."
– 31, parisuhteessa

"Vaikuttaa siltä, että sinä toimit miehelle tukipilarina tai jonkinlaisena äitihahmona, jonka läsnäoloon hän voi aina luottaa heikkona hetkenä. Oletko keskustellut asiasta miehen kanssa? Entä selvittänyt, mitä itse suhteeltanne haluat? Jos haluat toimia hänen aina saatavilla olevana tukipilarinaan, jatka samaan malliin, mutta jos et halua miehestä kämppäkaveriasi, tee asialle jotain. Sinä olet  tilanteessa tällä hetkellä se, joka ei voita mitään."
–  26, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

2:51

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.