”Onko sielläkin chileläinen huoltaja niin kuin Klubissa?” – Chelsea-tähden pelipaidan väärin kirjoitettu nimi huvitti selostaja Tuomas Virkkusta

Jos Petteri Forsellin nimi päätyi väärin HJK:n pelipaitaan chileläiselle huoltajalle kiireessä sattuneena painovirheenä, niin Chelsean selitys italialais-brasilialaisen Jorginhon nimen väärinkirjoittamiselle olisi mukava kuulla.

C Moren selostaja Tuomas Virkkunen havaitsi kirjoitusvirheen jalkapallon Super cupin finaalissa eikä meinannut päästä naurultaan asiassa eteenpäin.

– Jorghino! Virkkunen hihkaisi.

– Onko sielläkin chileläinen huoltaja, joka painattaa nimet niin kuin Klubissa? Mitähän tuumaa Petteri Forsell ja vielä aikaisemmalta ajalta meidän iki-ihana kommentaattorimme Miklu (Mikael Forssell), joka on myöskin ollut Klubissa aikanaan sen tilanteen edessä, että nimi ei ollut ihan oikein siellä selässä?

– Oikeesti. Miten voi vetää noin lapaan? Virkkunen nauroi.

HJK:n huoltaja Boris Wistuba-Marino tunnusti rehdisti Twitterissä tehneensä mokan Forsellin nimen painamisessa, kun tuoreen vahvistuksen selässä ollut nimi herätti ihmetystä elokuun alussa.

Väärin painetusta nimestä huolimatta Jorginho onnistui maalinteossa tasoitettuaan Super cup -ottelun Liverpoolia vastaan jatkoajalla 2-2-lukemiin. Chelsea koki kuitenkin tappion rangaistuspotkukilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat