Kaikkien aikojen härskein rankkari? Esiin nousi englantilaisässän temppu, jollaista lähellä "ei ole kukaan"

Swansea Cityn maineikkaisiin jalkapalloilijoihin urallaan kuulunut Lee Trundle teki vuonna 2016 niin härskin rangaistuspotkumaalin, että vastaavalle on vaikea vetää vertoja. Temppu nousi jälleen esiin, kun Trundle vietti sunnuntaina 45-vuotismerkkipäiväänsä.

Trundle pelasi vuonna 2016 Swancea Cityn tähdistöjoukkueessa Briton Ferry Llansawelin yli 35-vuotiaiden joukkuetta vastaan Old Road Groundilla Englannissa. Hyväntekeväisyysottelulla kerättiin rahaa paikalliselle rintasyöpää sairastaneelle naiselle.

Trundle mätti joukkueensa 11–4-voittoon päättyneessä pelissä tuplahattutempun, johon sisältyi sangen hämmästyttävä rangaistuspotkuosuma: englantilainen hyökkääjä-ässä kumartui pilkun kohdalla kuin solmimaan kengännauhojaan, mutta potkaisikin samalla pallon vasemmalla jalallaan härskisti maaliin (video alla).

Urheilujulkaisu Sportbible otsikoi Trundlen vastanneen "kaikkien aikojen julkeimmasta rangaistuspotkumaalista" ja lisäsi, että "kukaan ei ole lähelläkään" vastaavaa.

Trundlen maali on kerännyt runsaasti reaktioita Twitterissä. Eräs kutsui miestä "alasarjojen Peléksi". Yksi puolestaan kommentoi, ettei pystyisi saamaan palloon yhtä paljon voimaa edes kunnon rankkarilla.

Liverpoolissa syntynyt Trundle on edustanut urallaan isoa kavalkadia eri seuroja. Swancean ohella hän on pelannut muun muassa Bristol Cityssä, Prestonissa ja lainalla Leedsissä.

Trundle toimii nykyään Swanseassa seuralähettiläänä. 

1:42
Tässä rankkarissa oli puolestaan jo komiikkaa: Chelsean Jorginho laukoi pallon tolppaan, ja peliväline kimposi siitä Krasnodar-maalivahdin takapuoleen Mestarien liigassa 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja