Onko seksikumppanistasi koskaan kuoriutunut 'valojen sammuttua' yllätys? Miehet vastaavat

Miten reagoit, jos miehellä ei seisokaan? Naiset vastaavat 0:30
Miten reagoit, jos miehellä ei seisokaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Urbaaneissa legendatarinoissa luokan hiljaisimmat tytöt ja luunkovat feministit ovat usein hurjinta sänkyseuraa. Onko seksikumppanistasi koskaan kuoriutunut 'valojen sammuttua' yllätys? Millainen? Mitä odotit, mitä sait?" kysyy nimimerkki ruusu.

Näin miehet vastasivat

"Parasta sänkyseuraa ulkonäköön tai muuhun seikkaan katsomatta ovat ne naiset, jotka eivät iljety eritteistä ja jotka todellakin päästävät sisäisen pornotähtensä vapaaksi. Ihmisen huumorista, käytöksestä ja etenkin kädenpuristuksesta usein huomaa, minkälaiset otteet ovat myös makuuhuoneen puolella."
– 28, avoliitossa

"Nämä urbaanit legendatarinat saattavat olla valitettavasti elokuvissa ja tv-sarjoissa käyttökelpoisimmillaan olevia urbaaneja legendatarinoita.

'Valojen sammuttua' yllätys on aina yllätys, oli sängyssä seurana sitten luokan hiljaisin tyttö, luunkova feministi, koodauksesta innostunut scifi-nörtti, kohtalokas viettelijätär tai paljastavasti pukeutuvana seksipommina maineensa luonut henkilö. Kun ne valot sammuvat, tilanne vie mukanaan ja etenee omalla painollaan, ei siinä ole odotuksilla ole mitään väliä. Se voi olla kivaa, voi olla että ei, voi olla jotain siltä väliltä. Jos odottaa jotain tarkkaan mietittyä ja jotain tiettyä tai tietynlaista, on suuri mahdollisuus, että vain pettyy, vaikka olisikin kivaa. "
– 38, parisuhteessa

"Tekisi mieli sanoa, etteivät tuollaiset urbaanilegendat tietenkään pidä paikkaansa, mutta omien kokemusten perusteella tuossa on kyllä perää. Ei päde tietenkään kaikkien kohdalla, eikä muutenkaan saa yleistää, mutta kyllä ne isoimmat yllätykset ovat paljastuneet nimenomaan niistä etukäteen hiljaisemmista ja ujommista naisista, jotka ovatkin olleet sitten makuuhuoneen puolella ihan jotain muuta kuin ujoja ja hiljaisia.

On käynyt myös päinvastoin, että olen olettanut naisen käyttäytymisen ja ulkonäön perusteella jotain todella villiä menoa, mutta sitten huomannutkin nopeasti niiden valojen sammuttua, ettei hän ollutkaan esimerkiksi sinut itsensä kanssa ja mitään erikoisempaa ei todellakaan ole luvassa. Ei se mitään haittaa, mutta yllättäähän se, kun oma käsitys on ollut etukäteen täysin päinvastainen."
– 28, sinkku

"Siinä vaiheessa, kun nainen puhuu osaamisestaan kehuvaan sävyyn voimistaen tiettyjä osa-alueita, kuten suuseksiä, niin kannattaa huolestua. Olen törmännyt muun muassa naiseen, joka kertoi saaneensa kehuja tästä taidosta, mutta sängyssä todellisuus oli niin kaukana totuudesta, etteivät ehdotukset taktiikan muutoksestakaan osuneet kuuleviin korviin. Samaan kategoriaan putoaa 'olen villi sängyssä'; todellisuudessa hän on lahna.

Toinenyllätys sattui kirjaimellisesti valojen sammumisen jälkeen – ja syystäkin näemmä olivat sammuksissa –, sillä 69:n yhteydessä hämärästi näki, että naisen peräsuoli oli hieman ulkona. En mennyt asiasta kuitenkaan sanomaan, ja muutenkin yritin unohtaa asian."
​​​​​​​– 38, sinkku 

Alla näet seuraavan kysymyksen –mies, miten vastaisit siihen?

Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

Kysymys:

"Mikä sinulla on ns. normaali yhdynnän kesto ennen ejakulointia? Toki haitari on varmasti 3 sekunnista 3 tuntiin, mutta mikä on keskiarvosi?

Olen parisuhteessa, jossa mies tulee minuutissa, joskus allekin. On aika raskasta ja vaikeaa puhua asiasta, koska se on hänelle niin arka. Mitä on oikeus vaatia? Kerro, miten pitkään sinä kestät?" kysyy nimimerkki Nuori ja ennen himokas.

Vastaa tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat