Mainos

Onko normaalia, että mies haluaa koko ajan anaaliseksiä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Onko mielestäsi normaalia, että mies haluaa koko ajan anaaliseksiä ja ostelee anaalitappeja ynnä muita välineitä? Hän on myös valmis käyttämään niitä itseensä", kysyy nimimerkki Ihmettelijä.

Näin miesraati vastasi

”Hiukan huvittaa koko mies, vaikka en tunnekaan. Valmis käyttämään anaalitappeja myös itseensä, haluaa vain anaaliseksiä... Sori vaan, mutta onko tässä nyt kyseessä mies, joka tahtoo muuttua heteroksi pehmeällä laskulla? Onko miehesi koskaan sanonut, miksi on mieltynyt juuri anaaliin ja vain siihen? Ottaako hän huomioon sinun halusi, jos vaikka haluat normaalia "piparipanoa" välillä? Jos ei, niin ukko vaihtoon. Toisaalta: mikä nyt nykyään on normaalia, kun tuntuu siltä, että kaikessa kaikki extreme on in. Uskon silti siihen, että normalisoituu sekin ajan myötä. Kyllä minun mielestäni jatkuva halu päästä vetelemään takaapäin on hiukan sairasta. Kysy häneltä, miksi. Sen jälkeen mieti, miten itse haluat jatkaa.

Olen ollut mukana tapauksessa, jolloin emännällä ollut sellainen etupuoli, että oli tiukempi vaihtoehto päätyä anaaliin. Neuvoni on: kun hän seuraavan kerran heittää sinut polvillesi, niin sano että ”beibe, ei tänään, tänään olet minun heppani.”
– 49, sinkku

"Ei siinä mitään epänormaalia ole. Ihmiset pitävät eri asioista makuuhuoneenkin puolella. Ellei mies pakota sinua mihinkään, en näe mitään ongelmaa. Toivottavasti et sinäkään."
– 24, avoliitossa

”On täysin normaalia ostella seksivälineitä tarkoituksiin, joista nauttii. Jos mies nauttii anaaliseksistä, niin siitä vain, ei siinä ole mitään ihmeellistä. Käsittääkseni yleinen suunta on, että useammat heteromiehet ovat kiinnostuneita kokeilemaan anaaliseksiä lelujen avulla, johtunee myös siitä, että siellä se miesten g-pistekkin sijaitsee.”

– 34, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.