Mainos

Onko kumppanisi kyllästynyt petipuuhiinne? Mies, näistä merkeistä tiedät

Intohimo haalenee hyvässäkin parisuhteessa vuosien mittaan, mutta tietyt merkit voivat antaa osviittaa siitä, että kyse on muustakin kuin vuosien tuomasta kyllästymisestä.

Vaikka olisitte olleet pitkäänkin yhdessä, eikä vällyjen väliin tulisi hypättyä niin usein, ei se tarkoita sitä, etteikö siellä voisi pitää hauskaa silloin, kun sinne asti päästään. Se, ettei kumppanisi halua hypätä päällesi aina sinut nähdessään, ei tarkoita, etteikö hän haluaisi sinua.

Mutta entä jos sängyssä viettämänne aika on oikeasti tylsää? Jos kumppaniasi ei voisi vähempää kiinnostaa viettää yhteistä aikaa intiimisti, hälytyskellojen pitäisi soida. Men's Health -sivusto keräsi viisi vinkkiä, joiden avulla mies voi hahmottaa, ikävystyttääkö kumppania sängyssä vietetty intiimi aika.

1. Hän menee säännöllisesti nukkumaan eri aikaan kuin sinä

Voi olla, ettei hän oikeasti halua katsoa painia televisiosta. Mutta aikaiselle vetäytymiselle voi olla toinenkin syy. Hän saattaa yrittää vältellä läheistä kanssakäymistä kanssasi.

Seksiterapeutti Brandy Englerin mukaan nainen saattaa yksinkertaisesti vältellä yhtäaikaista sängyssä oloa miehen kanssa.

– Naiset puhuvat siitä, että tekevät tätä tarkoituksella, Engler paljastaa.

Tämä saattaa ilmetä myös toisinpäin: sinä käyt nukkumaan, ja nainen viivyttelee olohuoneessa siihen asti, että olet nukahtanut.

Miten voit korjata tilanteen? Voit kokeilla ehdottaa seksiä aiemmin, sillä voi olla, että hän turhautuu nimenomaan liian myöhäisiin viettely-yrityksiin.

Tämä ei tarkoita vain sitä, että kokeilisit onneasi samoin metodein iltakuudelta keskiyön sijaan. Englerin mukaan miehillä pitää olla käytössään todella hyvät viettelytaktiikat silloin, kun naisen mielenkiinto alkaa olla hiipumassa. Et siis voi vain kysyä suoraan: "Mennäänkö sänkyyn?"

Sinun kannattaa kysyä kumppaniltasi, mikä saa hänet syttymään. Tee myös selväksi, että ymmärrät kyllä, jos hänen tämänhetkiset seksihalunsa eivät hio kaikkien aikojen huippua. Tällä tavoin hän tietää, ettet odota hänen olevan kiihottunut pelkästä ajatuksesta harrastaa seksiä kanssasi – ja että olet valmis tekemään töitä saadaksesi hänet samalle kiihottumisen tasolle kanssasi.

2. Hän haluaa pysytellä yhdessä asennossa seksin aikana

Tämä merkki on erityisen huono silloin, jos nainen haluaa pysytellä asennossa, jossa tietää sinun saavuttavan huippusi nopeiten.

– Hän haluaa, että se on ohi, kiteyttää Engler.

Psykologi ja seksiasiantuntija Megan Fleming Cornellin yliopistosta on samaa mieltä. Flemingin mielestä haluttomuus kokeilla mitään uutta kertoo siitä, että nainen vain suorittaa seksiä läpi.

Miten voit korjata tilanteen? Jos seksileikkinne koostuvat vain yhdestä asennosta, heitä joukkoon pientä maustetta. Kokeile hieromasauvaa tai stimuloi hänen klitoristaan yhdynnän ohessa, Engler vinkkaa. Tarkoituksena olisi muistuttaa naista orgasmin iloista ja siihen johtavasta nautinnosta, jolloin hän saattaisi taas innostua seksistä.

Vielä parempi olisi, jos saisit hänet innostumaan uudesta asennosta. Engler kertoo asiakkaastaan, joka oli johdattanut vaimonsa komeroon ja antoi tälle siellä suuseksiä.

– Hän (vaimo) rakasti sitä – pimeässä komerossa olemisessa oli jotain kiellettyä.

Seksi seisten on hyvä idea, sillä se pakottaa hermojärjestelmän toimimaan hieman kovempaa – se tarkoittaa sitä, ettei nainenkaan voi lipua puoliuneen seksin aikana.

3. Kun tarjoudut antamaan suuseksiä, hän kieltäytyy

On eri asia, jos hän kieltäytyy antamasta suuseksiä, sillä se vaatii häneltä itseltään panostusta. Mutta jos hän kieltäytyy sinun tarjoamastasi nautinnosta, jotain voi olla pielessä. Hyvä merkki se ei ainakaan ole.

Engler muistuttaa, että orgasmi ja siihen johtava prosessi voi olla erittäin sensuellia, rentouttavaa ja teitä kahta yhdistävää toimintaa. Jos kumppanisi ei arvosta noita asioita, vaan käyttäisi aikansa mieluummin nukkuen, yhteytenne ei kenties ole enää niin vahva kuin ennen.

Tämän tason apatia voi Englerin mukaan viestiä myös jostain syvemmästä ongelmasta.

– Joskus ikävystymiseen on ladattu muita tunteita, kuten ärtymystä, vihaa ja pettymystä, asiantuntija selittää.

Miten voit korjata tilanteen? Hän saattaa vaistota, että tarjoat orgasmia vain kohottaaksesi omaa egoasi, etkä siksi, että todella haluat saada hänet nauttimaan, ehdottaa Fleming. Ennen kuin luovutat, tee hänelle selväksi, että kyseessä on vain hänen nautintonsa. Kysy häneltä, miksei hän halua, että saat hänen olonsa paremmaksi.

Fleming kehottaa yrittämään naisen pään kääntämistä tässä asiassa leikittelyn keinoin. Jos hän ei siltikään ole kiinnostunut, keskustele asiasta seuraavana päivänä makuuhuoneen ulkopuolella. Engler kehottaa utelemaan, miten nainen itse kokee seksielämänne.

4. Hän kysyy, saitko orgasmin, ennen kuin sait sen

Kysymyksen voisi tulkita niin, että nainen yrittää vihjailla, että petipuuhat ovat kestäneet jo tarpeeksi kauan.

– Monet miehet luulevat, että naiset haluavat seksin kestävän pitkään – kuten 30 minuuttia tai pidempään, Engler kertoo.

Totuus kuitenkin on, että suurin osa naisista on tyytyväinen 10 minuutin sessioon. Jos yhdyntä kestää yhtään kauemmin, kosteus saattaa alkaa häviämään, mikä tekee seksistä lopulta epämukavaa. Puoli tuntia voi olla aivan liian pitkään naiselle, joka ei saa orgasmia yhdynnän aikana, Engler sanoo.

Miten voit korjata tilanteen? Jos nainen kyselee jo orgasmisi perään, saattaa laukeamisesi olla entistä kovemman työn takana. Jos et ole lähelläkään orgasmia, keskity siihen, että saat hänen huomonsa itsellesi. Hyväile hänen kasvojaan ja katso häntä silmiin.

Fleming muistuttaa, että yhteyden tunteminen kiihottaa naisia. Toinen asia, joka saa naisen haluamaan seksiä kanssasi on se, että hän tuntee halusi olevan erityisesti suunnattu häneen. Kun katsot hänen silmiinsä, hän ymmärtää, että kiihottumisesi on kokonaan hänen ansiotaan.

5. Hän ei halua riisua kaikkia vaatteitaan seksin aikana

Joskus on kiihottavaa pitää joku vaatekappale yllään seksin aikana. Mutta jos kyseessä ei ole kiihkeä pikaseksi, kieltäytyminen riisumisesta voi olla merkki siitä, että hän ole erityisen kiinnostunut tuntemaan yhteytää kanssasi. Tosin jos tämä on jatkuva ongelma, voi myös olla, että hän tuntee vain olonsa epävarmaksi omassa vartalossaan. Ikävystymisestä tämä merkki kertookin silloin, kun se tapahtuu yhtäkkiä. Eikö hän yhtäkkiä haluakaan riisua paitaansa? Englerin mukaan tapa voi viestiä niin laiskuudesta kuin vihamielisyydestäkin.

Miten voit korjata tilanteen? Opasta hänet seksikkään strippaamisen saloihin. Pyydä häntä ottamaan paita pois hitaasti, ja kerro sitten, kuinka paljon haluat nähdä hänen rintasa. Engler kehottaa olemaan käskevä, mutta myös miellyttämisenhaluinen.

– Kun nainen tuntee olonsa halutuksi, se lisää hänen omaa haluaan, Engler vinkkaa.

Lähde: Men's Health

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.