Omistajan hauska varoitus lemmekkäille pariskunnille: Älkää puuhastelko pubini ulkopuolella!

Brittipubin omistaja kyllästyi baarinsa ulkopuolella kuherteleviin pariskuntiin.

Louise Fenlon, The Three Arrows Inn -pubin omistaja, löysi pubinsa pihalta ison parin miesten boksereita. Tämä oli ulkona puuhasteleviin pareihin kyllästyneelle Fenlonille viimeinen pisara. Nainen päättikin jakaa turhautumisensa pubinsa Facebook-sivuilla, ja uhkasi julkaista valvontakameroille tallentamaansa materiaalia. Päivitys oli osoitettu kaikille julkisilla paikoilla puuhastelusta kiihottuville.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Huomioikaa, että valvontakamerani ulottuu koko parkkipaikalleni!! On tarpeeksi paha asia, että joudun kestämään sen tallentaman materiaalin. Mutta älkää kiltit jättäkö likaisia alushousujanne koossa XXXL pihamaalleni!! Ei ole hauskaa keräillä niitä aamulla. Mutta on kyllä hyvin hauskaa julkaista kameran tallentamaa materiaalia Facebookiin. Rakkaudella Louise, omistaja."

Fenlon kertoi Mashable-sivustolle, että pubin pihalta löytyy kaikenlaista: kosteuspyyhkeitä, alusvaatteita ja kondomikääreitä. Three Arrows Inn sijaitsee suhteellisen syrjäisellä paikalla, ja Fenlon kertoo, että vaikka ulkona puuhastelut eivät olekaan säännöllinen tapahtuma, sitä silti tapahtuu silloin tällöin.

Manchester Evening Newsille Fenlon kertoi, että pariskuntien pitäisi opetella kunnioitusta. Erityisesti eräs röyhkeä pari on jäänyt naisen mieleen.

– Kerran olin menossa hakemaan lapsiani koulusta, kello oli 15.20, oli täysi päivänvalo ja siellä oli pariskunta. Koputin ikkunaan ja he vain katsoivat minua. Myöhemmin samana iltana he tulivat jopa aterialle!

Entä mitä mokia miesten kannattaisi vältellä yöelämässä? Katso humoristinen video:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja