Olympiaurheilija pelasti koiran lihafarmilta – kohtasi järkyttävän tragedian vain kuukausien yhteiselon jälkeen

Gus Kenworthyn koira menehtyi vain muutaman kuukauden yhteiselon jälkeen.

Sotshin olympialaisissa hopeaa vapaalaskun slope style -kilpailussa voittanut ja Pyeongchangissa saman lajin finaalissa kilpaillut Gus Kenworthy kertoi sosiaalisessa mediassa koiranpentunsa menehtyneen. Kenworthy adoptoi koiran olympiareissullaan korealaiselta koiratarhalta, jossa koiria kerrottiin kasvatettavan ruoaksi.

Beemo-nimellä kulkeneelle koiralle oli perustettu oma Instagram-tili, jolla oli yli 130 000 seuraajaa. Kenworthy päivitti omalle Instagram-tililleen pitkän julkaisun, jossa hän kertoo koiranpentunsa viimeisistä päivistä.

– Aloimme huolestua, kun hän näytti yhä vähemmän ja vähemmän kiinnostusta ruokaansa kohtaan. Teimme useita vierailuja eläinlääkärille ja viimeisellä kerralla viime torstaina pyysin, että he tekisivät koko ruumiin kattavan skannauksen. Beemo meni paniikkiin röntgenkuvauksen aikana ja hänen hengitystahtinsa tiheni, Kenworthy kirjoittaa.

Vapaalaskijan mukaan Beemo-koiran keuhkot olivat heikentyneet ja koiran sydän oli liian suuri tämän kehon kokoon nähden. Kenworthy kiidätti koiranpentunsa ensiapuun, mutta koira menehtyi hoitoyrityksistä huolimatta.

– Ensiavun lääkärin mukaan mitään ei olisi ollut tehtävissä, vaikka terveysongelmat olisi tajuttu aiemmin. Hän sanoi, että Beemo eli lainatulla ajalla alusta asti. Beemo on aidosti paras asia, mitä minulle on tapahtunut ja olen kiitollinen yhdessä viettämästämme lainatusta ajasta, Kenworthy jatkoi.

– Tulen aina muistamaan kuinka hänen kanssaan kävellessä joka toinen sekunti joku pysäytti meidät rapsuttaakseen häntä, pussatakseen häntä, napatakseen hänet syliin tai ottaakseen kuvan hänen kanssaan. Hän oli kiltein ja rauhallisin sielu, jonka olen koskaan tuntenut, Kenworthy kertoi edesmenneestä koiranpennustaan.

Beemo oli Kenworthyn ja hänen näyttelijäpoikaystävänsä Matt Wilkasin yhteinen koira.

Lähde: E Online

Lue myös:

    Uusimmat