Olli Lindholm kuoli – Anna Puu kyyneleet silmissään The Voice of Finlandin jatkosta: "Olli ei enää oikeasti ole siellä"

9:00
Anna Puu vieraili Vappu ja Marja Livessä.

Anna Puu vieraili Vappu ja Marja Livessä. Keskustelu kääntyi laulajan The Voice of Finland -tuomarikollega Olli Lindholmin kuolemaan.

Anna Puu on yksi musiikkiohjelma The Voice of Finlandin tuomareista. Ohjelman tuomareihin kuulunut Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholmmenehtyi sairauskohtaukseen helmikuun alussa.

– Kaikki muut vaiheet ohjelmasta on jo nauhoitettu, paitsi huhtikuussa kuvattavat livelähetykset. En tiedä vielä käytännössä, mitä se tulee olemaan, kun menemme kuvaamaan Turkuun Logomoon ja Olli ei enää oikeasti ole siellä, laulaja sanoo Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

– Ei sitä halua edes ajatella, millainen se reaktio siihen tulee olemaan. Mutta en minä pysty sitä televisiosta katsomaan.

Anna Puu kuvaili Olli Lindholmia muistaneessa some-päivityksessään Lindholmin olleen yhdistelmä herkkyyttä ja lämpöä sekä ehdottomuutta ja kovuutta.

– Hän oli aivan mahtava työkaveri. Lempeä. Juttelimme vaikka mistä. Hän osasi sanoa aina tosi tsemppaavia juttuja toisille ihmisille, mutta minusta tuntuu, että hän oli itseään kohtaan ehkä sitten aika kova ja ankara, Anna Puu kuvailee.

Vappu ja Marja Live keskiviikkoisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja