Mainos

Järkyttynyt Anna Puu Olli Lindholmista: "Olit suomalainen mies, joka ei pelännyt puhua tunteista"

Laulaja Anna Puu on julkaissut Instagramissaan lämpimän kirjoituksen edesmenneestä Olli Lindholmista.

Suru-uutisen tavoittama laulaja Anna Puu on julkaissut Instagramissa nuoruudenkuvan Olli Lindholmista. Kuvan ohessa hän muistelee lämpimästi viime yönä sairauskohtaukseen menehtynyttä kollegaansa.

– Ensinnäkin haluan lähettää itkun- ja järkytyksensekaiset osanottoni Olli Lindholmin läheisille ja rakkaille. Me saatiin tehdä yhdessä melkein kolme kautta Voice of Finlandia ja niiden aikana opin tuntemaan sinut hyvin, Olli. Sinä olit suomalainen mies, joka ei pelännyt puhua tunteista, Puu kirjoittaa surullisena.

Anna Puu kiittelee Lindholmia herkäksi ja lämpimäksi mieheksi, joka oli aidon kiinnostunut lähellään olevista ihmisistä.

– Sinä olit suomalainen mies, joka ei pelännyt puhua tunteista. Sinussa yhdistyi tietynlainen ehdottomuus ja kovuus sekä äärimmäinen herkkyys ja lämpö. Katsoit aina puhuessasi silmiin. Halasit avosylin molemmilla käsillä. Olit läsnä, aidon kiinnostunut ja pidit hyvää huolta tiimiläisistäsi ja läheisistäsi.

Hyväkuntoisena miehenä tunnettu Lindholm tuli Puun mukaan kuvauksiin usein jopa suoraan avannosta. Hän muistaa Lindholmin ennen kaikkea nuorekkaana ja hymyilevänä ihmisenä.

– Olit sielultasi levoton nuori ja sinun sisälläsi asui tuo sama kitaraa soittava Olli vuodelta -85, sen näki sun katseesta ja veikeästä hymystä. Hymähtelit mun asuvalinnoille ja kerran kysyit ennen lähetystä voiko viiskymppinen pukeutua valkoisiin farkkuihin. Tottakai voi, vastasin ja sitten kipusit lavalle parrasvaloihin. Toivon sinulle valontäyteistä matkaa tuonpuoleiseen, Olli. Sinua tulee suuri ikävä, Puu kirjoittaa kauniisti.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja