Olli Jokinen laukoi tuomaristolle kovia kommentteja – Risto Dufvalta paljonpuhuva reaktio

Olli Jokinen kimpaantui Jukurien jäähytuomiosta – Risto Dufvaa hymyilytti 2:03
Patrik Puistolan poikittainen maila pelin ulkopuolella kiehautti kiuasta – nämä sanat Olli Jokisen huulilta oli luettavissa. Risto Dufva reagoi perään paljonpuhuvasti.

Vaasan Sportin ja Mikkelin Jukurien välinen jääkiekon SM-liigaottelu päättyi varsin tulisesti. Jukurien päävalmentaja Olli Jokisen huusi tuomaristolle kovia kommentteja Patrik Puistolan loppuminuuttien rangaistuksesta.

Jukurien Patrik Puistola näytti osuvan pelin ulkopuolella Sportin maalin edessä Sport-puolustaja Juuso Pullia kasvoihin. Puistola passitettiin poikittaisesta mailasta kahden minuutin rangaistukselle, kun ottelua oli siinä kohtaa takana 55.54 minuuttia ja Sport johti 3–1.

Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen ei tuomiota sulattanut. C Moren selostaja Julius Sorjonen pystyi lukemaan Jokisen tulikivenkatkuiset kommentit hänen huuliltaan. Jokinen elehti vahvasti käsillään ja laukoi kovaa tekstiä.

Pian tuomaristo oli Sportin päävalmentajan Risto Dufvan pakeilla. Dufva katsoi Jukurien vaihtoaitioon päin, ja hänen kasvoiltaan pystyi havaitsemaan paljon kertoneen reaktion.

Katso tilanne ja valmentajien reaktiot ylälaidan videolta. Oliko Jokinen oikeassa vai väärässä väitteineen?

Jukurien otteista oli loppuminuuteilla havaittamissa turhautumista. Viimeisellä minuutilla Sportin Valtteri Hietanen ja Jukurien Niko Huuhtanen kävivät vielä nyrkkitappelun ja lensivät kumpikin ulos (video alla).

Sportin Hietanen ja Jukurien Huuhtanen nyrkkitappelussa – kaksikko pihalle viimeisellä minuutilla 1:13
Sportin Valtteri Hietanen ja Jukurien Niko Huuhtanen ottivat nyrkein yhteen viimeisellä minuutilla.

Sport raapi pudotuspelipaikkoja jahdatakseen tärkeän 4–1-voiton. Kumpikin joukkueista on pudotuspelisijojen ulkopuolella: Sport tämän illan jälkeen 12:ntena, Jukurit viimeistä edellisellä sijalla 14:ntenä.