Olivia, 26, keräilee irtohiuksia – kokoelmassa jo kymmeniä tuhansia karvoja

Erikoisen harrastuksen itselleen ideoinut Olivia säästää kaikki pudonneet hiuksensa.

Maailmaan mahtuu monenlaisia harrastuksia, mutta Olivia Andersonin intohimo saattaa aiheuttaa puistatuksia. 26-vuotias Olivia keräilee irtohiuksia.

Päätti alkaa säästää hiuksensa

Brittinainen sai idean astetta erikoisempaan kokoelmaansa hiusharjastaan. Koronapandemian aikana Olivia päätti alkaa kerätä hiuksiaan ymmärrettyään harjaansa katsottuaan, miten paljon niitä päivittäin irtoaa.

Olivia päätti säästää jokaisen haivenen ja dokumentoida ne sosiaaliseen mediaan. Katso videoita kokoelmasta jutun alusta!

Kokoelmassa jo kymmeniä tuhansia karvoja

Videoilla hän lisää hiuksia tarranauhaan, koskettelee, kampaa ja myös pesee niitä; kutrit luonnollisesti lisääntyvät jatkuvasti projektin edetessä.

Olivia myös laskee hiukset vihkoonsa. TikTokissa nainen paljasti, että sai ensimmäisenä päivänä talteen 22 hiusta, mutta päivänä numero 450 hiuksia oli kertynyt jo käsittämättömät 12 222 kappaletta. Olivialla on jo useita uskollisia faneja.

– On kahdenlaisia reaktioita. Ne, jotka ovat olleet mukanani ykköspäivästä asti. Sitten on sokkireaktioita niiltä, jotka ovat hämmentyneitä eivätkä ymmärrä, miksi kerään niitä, Olivia kuvaa.

Inspiroi muitakin samaan "hiustenkeräilysetillään"

Nainen on jopa lanseerannut oman "hiustenkeräilysarjan", johon kuuluu muun muassa leveä kampa, muistikirja, kaksipuolista teippiä sekä opas harrastuksen pariin.

– On luontaista menettää hiuksia! Mutta miksi heittäisit hiukset harjastasi pois, tai antaisit niiden imeytyä imuriin? Mikset keräisi irronneita hiuksia, tekisi hiuslisäkettä tai peruukkia, setin myyntisivustolla maalaillaan.

Lue myös:

    Uusimmat